Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
  1. #1
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    8
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Unhappy Czy naprawde mam zasłaby sprzęt żeby grać w stalkera? pomóżcie

    Mój komp to
    Pentium d805 2x2.66
    DDR2 512MB/533 4.O BOX
    RADEON X1300PR-256MB
    HDD SAMSUNG ASP HD 160 GB SATA2

    GRA S.T.A.L.K.E.R TNIE MI SIE NAWET NA NAJMNIEJSZEJ ROZDZIELCZOŚCI I DETALACH DLACZEGO?????????

  2. #2
    Obserwator
    Dołączył
    February 07
    Postów
    123
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Minimalne:

    1. System operacyjny Windows XP SP2 / 2000 SP4
    2. Procesor Intel Pentium 4 2GHz lub AMD XP 2200+
    3. 512MB RAM
    4. 128MB Karta graficzna zgodna z DirectX 9.0 i wpierająca technologię pixel i vertex shader 2.0
    (GeForce 5700 lub Radeon 9600)
    5. Karta muzyczna zgodna z DirectX 9.0
    6. 10GB wolnego miejsca na dysku twardym
    7. Napęd DVD-ROM x8

    Zalecane:

    1. Procesor Intel Core 2 Duo E6400 lub AMD 64 X2 4200+
    2. 1024MB (1GB)RAM
    3. 256MB Karta graficzna zgodna z DirectX 9.0 i wpierająca technologię pixel i vertex shader 2.0
    (GeForce 7900 lub Radeon X1850)
    Pewno proc. I za mało RAMu.

  3. #3
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    31
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Przede wszystkim za mało Ram ,1GB to absolutne minimum. R1300 nie nadaje się do grania, chyba że w pasjansa albo kulki.

  4. #4
    Obserwator
    Dołączył
    May 07
    Postów
    17
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Hej.
    S.T.A.L.K.E.R. to w ogle dziwnie chodzi na rnych konfiguracjach.
    Mwi tylko z mojego dowiadczenia, ktre nie moe by reprezentatywne, ale u mnie na Sempronie 2,6, 1GB RAM i Radeon X800GT gra chodzia pynnie w rednich ustawieniach (rozdzielczo AFAIR 1280x1024). Znajomy ma 512MB RAMu wicej, procesor o podobnej czstotliwoci, ale Pentium i u niego praktycznie nie dao si gra. Moe dlatego, e mia GeForce'a (6800GT)?

    Pozdrawiam,
    Rizzon.

  5. #5
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    2
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    U mnie tesh STALKER cial nawet na najnizszych detalach, ale przed chwila zrobilem formata i zainstlowalem zamiast Windows XP SP2 Windows Vista i cud STALKER smiga jakbym wczoraj kupil nowe czesci do PC... A wiec moim zdaniem to ze ci tnie to jest rowniez wina Windowsa... Niekoniecznie muszisz miec Viste ale kiedy ostatnio robiles format dysku z Windą?

  6. #6
    Obserwator
    Dołączył
    July 07
    Postów
    3
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Niewiem ale od windowsa to chyba nie zależy. U mnie na sprzecie: Procek 2400, Płyta ASUS, Ram 512MB, Grafa Ge Force 5700, na windowsie XP stalker na najnizszych detalach hasal, nawet nie ciął, Na nowym sprzęcie na full detalach hasa idealnie

  7. #7
    Obserwator
    Dołączył
    March 07
    Postów
    14
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    witam,
    tu panow zaskocze bo stalker poszedl mi na athlonie xp 2000+, 512 ramu i karcie geforce2 tit 64mb ;] na minimalnych ale poszedl po zainstalowaniu sterownikow 71.89. dodam ze mam system windows 2003 ktory raczej do grania nie zostal stworzony ;]

  8. #8
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    31
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    To jak gra chodzi nie zależy tylko od procesora, karty graficznej i Ram. Ważne są też: wolne miejsce na dysku, ilość zainstalowanych programów i rozdzielczość monitora. Na CRT(800x600 lub 1024x768) potrzeba słabszej karty niż do LCD gdzie rozdzielczość wynosi 1280x1024 albo więcej.

  9. #9
    Obserwator
    Dołączył
    May 07
    Postów
    17
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Szczera prawda. Od czasu gdy mam LCD muszę każdą gierkę ustawiać na nieco wyższą rozdzielczość bo inaczej się tak czy inaczej rozłazi.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-04-07, 14:50
  2. Co byś zmienił/dodał do Worda żeby pisać szybciej?
    By bear007 in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 03-01-07, 20:44
  3. jak zmienić żeby windows znów odpalał się z dysku c
    By dorota in forum Systemy Operacyjne
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 16-12-06, 12:49
  4. Masz jeden dzień, żeby wszystko zmienić
    By Aneta (Wiosna) in forum PIENIĄDZE, POLITYKA, WŁADZA
    Odpowiedzi: 31
    Ostatni post / autor: 14-09-05, 20:39
  5. Czego to ludzie nie wymyślą żeby zarobić...
    By an29A in forum INNE TEMATY
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 14-04-05, 23:15

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer