Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
-
04-06-07, 21:20 #1
- Siła Reputacji
- 0
Ona jest pedałem... ja prawie z krzesła spadłem
Własnie kumpel podrzucił mi linka:
http://www.joemonster.org/filmy/4243/gejonocki
Doskonałe podsumowanie "afery teletubisiowej"
hev fan
-
04-06-07, 21:42 #2
- Siła Reputacji
- 0
POST NA FORUM:
Szukamy zboczeń w bajkach))) Jakich bądź, najdziwniejsze porównania. Taka inspiracja wątkiem kasi o teletubisiach i domniemanej promocji homoseksualistów. Pozwolę sobie przytoczyć z tamtego wątku [...] "Bolek i Lolek i zajączki (czy tam króliczki) z Misia Uszatka???? Nie dosyć, że śpią razem, to jeszcze w rodzinie" i [...] "Gucio z "Pszczolki Mai" - obraz meskiego szowinitsy i lenia. Tygrys z kubusia - rozbrykany ,metroseksualny egoista,ukrywajacy sie pod plaszyczkiem niekumatego"
FORUM BURZY MÓZGI:
***Żwirek i Muchomorek - nie dość że geje to jeszcze na ciągłym haju
Pyza na polskich dróżkach - promowanie ucieczek z domu
Sąsiedzi - dużo czasu razem spędzają a kobiety żadnej ...hmmmm
***"Piekna i Bestia", typowa zoofilia, młoda kobieta łasząca sie do wielkiego bowoła.
"Królewna śnieżka i 7 krasnoludków", dziewica i siedmiu napalonych, starych kurdupli.
"Kacze opowieści", stary kaczor w otoczeniu młodych i chętnych kaczuszek.
"Przygody rozbójnika Rumcajsa", żyją z Hanką bez ślubu i jeszcze dziecko mają.
***Aa! shrek - zwiazek osła i smoczycy ??i ich dzieci? toż to zagrozenie dla wielu gatunkówDDDD
***A trzy małe świnki? próbują sie same nawrócić i zbudować osobne domki ,a i tak sie kończy ze mieszkaja razem ,i co oni tam robią przy tym kociołku????
***Pan Kleks w swojej pedofilskiej akademii.
***Makowa Panienka i Motyl Emanuel - on homoseksualista jak się patrzy (ona to jedynie przykrywka-parawan). W dodatku wiecznie naćpani i to twardymi narkotykami.
***A Muminkowi ogonek STERCZAŁ z podniecenia! I to niejednokrotnie! Uwielbiam braci Grimmm - czysty sadyzm, mniam! Tu komuś ciernie wykłuły oczy, tam kogoś wsadzono do pieca, ówdzie uśmiercono niewiastę ukropem...
***Było już o pszczółce Mai, ale jeszcze jeden cytat: Gucio "A my sobie tu z Mają pobaraszkujemy!"
i Krecik co to z przyjaciółmi czasem jeździ na grzybkach
***Krecik to Ubek. Krecia robota. No i pod ziemią się chowa, znaczy ma coś do ukrycia.
***Smerfy - no normalnie orgietka jedna Smerfeta (ma dziecko nie wiadomo z kim?) i 100 chopców
***No właśnie! zawsze się zastanawiałam, skąd sie wzieły te wszystkie smerfiątka!
***Ja jeszcze o "Pszczółce Mai"-Maja -wywrotowiec,bo uciekła z ula,gdyż nie chciała podporządkować się zasadom tam panującym.Wolała wolny seks
"Franklin"-homoseksualizm (bo dwóch chłopców)i zoofilia zarazem (bo żółw i miś).
A "Koziołek Matołek",co włóczy się po całym świecie i się puszcza na prawo i lewo z kim popadnie.
"Reksio" to zoofili(bo pies)i pedofilia,bo dziecko.
Dla mnie "Bolek i Lolek",to biseksualiści,bo jeszcze bałamucą biedną Tosię i uprawiają seks grupowy.
***w kołysance:
Kochał ją król
kochał ją paź
kochali ją oboje
i ona ich kochała też
kochali się we troje
***A Kubuś Puchatek to ekshibicjonista!! Zauważcie: koszulkę nosi, ale gaci założyć to już nie łaska!
***Gargamel - samotny facet mieszkający z kotem... hmmm...jakby się zastanowić to akurat taki model może być uznany w naszym kraju za całkiem normalny
***Kubuś to w ogóle transseksualista :P Po angielsku to on jest TA WINNIE THE POOH
***Dla mnie krasnoludek to zawsze był taki nie wiadomo kto, mały z brodą, w dodatku zawsze kręcił się albo obok Śnieżki, albo Sierotki Marysi
http://ratunku-co-robic.blogspot.com...k-pandory.html
-
13-06-07, 22:04 #3
- Siła Reputacji
- 0
Tak rewelka jest ten filmik..
a to z innej bajki co to były podobno dwie
http://www.youtube.com/watch?v=2HCKxYO0be0
-
18-06-07, 01:54 #4
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)