Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: Osiolek.com Zamkniete!
-
24-06-07, 21:32 #1
- Siła Reputacji
- 0
Osiolek.com Zamkniete!
Jak zapewne wiele osób wie, w naszym pięknym kraju, występują ostatnio różne akcje, skierowane przeciwko osobom korzystającym z internetu.
Z uwagi na te akcje, postanowiliśmy zawiesić działalność strony osiolek.com.
Prosimy o wyrozumiałość - my też mamy własne życie w "realu".
Pewnie wielu z Was, drodzy użytkownicy, będzie zniesmaczona zamknięciem strony, ale w naszym kraju nic i nikt nie może czuć się pewnie,
a umierać za tłumy sami nie chcemy.
Może się jescze kiedys spotkamy...
A teraz żegnamy Wszystkich wiernych userów którzy przez 5 lat zaglądali na naszą strone.
OSiOLEK TEAM
P.S. Może się boimy, może nie, ale mamy własne rodziny a sytuacja w Polsce nie jeste pewna.
W politykę się nie bawimy, każdy widzi jak jest.
Według Nas, rozwiazanie, które podjęlismy, jest na chwilę obecna rozwiazaniem najlepszym
i nie chodzi tutaj o umiejscowienie serwera, tylko o dalsze życie w swiecie rzeczywistym.
odwiedziło nas: 296113
wczoraj: 45034
dzisiaj: 29797
Księga kondolencyjna P.
http://www.webinside.pl/news/3776
no i sie zaczyna
-
24-06-07, 23:36 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
26-06-07, 18:55 #3
- Siła Reputacji
- 0
A mi sie wydaje że to nie tylko z powodu afery z napisami. Gdzieś czytałem że sądzą zespół tworzący azureusa i lime wire ale ci sie nie poddają i walczą do końca. A poza tym wiecie jak u nas jest większość z polskiego prawa jest ściągnięta z zagranicy, a w Wielkiej Brytanii jest taki przepis, że właściciel programu dzięki któremu inni łamią prawo idzie pod sąd i może dostać nawet 15 lat.
-
26-06-07, 23:26 #4
- Siła Reputacji
- 0
w Wielkiej Brytanii jest taki przepis
Gdzieś czytałem że sądzą zespół tworzący azureusa i lime wire
-
29-06-07, 17:12 #5
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)