Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
Temat: Ksiażki na wakacje
-
03-09-07, 21:45 #11
- Siła Reputacji
- 0
Chmielewska, jak najbardziej. Zawsze dobra.
Ze swej strony polecibym co z jeszcze innych klimatw: powieci szpiegowsko-sensacyjne: Robert Ludlum. Takie tytuy jak Tosamo Bourne'a chyba kady sysza (zwaszcza, e jest sfilmowany, nawet dwukrotnie). Niedawno skoczyem Weekend z Ostermanem, te polecam - ma i co z klasycznego kryminau. Udao mi si nawet odgadn, kto jest gwny, czarnym charakterem (drugiego gwnego ju nie, niestety), ciekawe, e wywnioskowaem to na podstawie innych przesanek, ni wyjawione na kocu przez autora. Jak wida, jest wiele drg...
-
18-10-07, 15:19 #12
- Siła Reputacji
- 0
-
18-10-07, 17:55 #13
- Siła Reputacji
- 0
-
30-07-21, 12:41 #14
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Ksiażki na wakacje
Książek zbytnio nie lubię czytać, a na wakacje polecam bardziej oglądanie filmów. Oglądam darmowe filmy i seriale online na stronie vod https://ogladaj.to/
-
19-08-21, 07:14 #15
- Siła Reputacji
- 0
Nie bedę tutaj polecal książek, ale na wakacje koniecznie polecam kupienie sobie czytnika ebook. Obecnie czytniki są w niskich cenach, tak więc szybko zakup się zwróci biorąc pod uwagę, ze ebooki mozna kupić o wiele taniej niż tradycyjne ksiażki.
Od siebie polecam zajrzec sobie do Virtualo:
https://virtualo.pl/ebooki/
I zerknąć sobie na ich promocje na ksiązki w formie elektronicznej.
-
22-12-21, 08:35 #16
- Siła Reputacji
- 0
Aktualnie:
"Science fiction" - antologia opowiadań... Science fiction Jak nie cierpię antologii, tak z tej zostały mi już tylko 3 opowiadania i do tej pory tylko jedno mnie zawiodło. Mocna czwórka.
Rafał Kosik, "Kameleon". Za wcześnie żeby oceniać, ale zapowiada się nieźle.
Oraz "Kropki" Włodka Markowicza. Nie jestem pewna oceny, ale w skali od 1 do 5 waham się między 64/65
Polecam też dział psychologii w PWN https://ksiegarnia.pwn.pl/psychologia-pwn Mają tam wiele pasjonujących pozycji ksiązkowych.
-
25-05-22, 22:01 #17
- Siła Reputacji
- 0
Istnieje wiele miejsc które warto odwiedzić podczas wakacji. Jakiś czas temu trafiłem na Góry Sowie , jest to strona na której znajdziecie wiele miejsc wartych odwiedzenia. Sam skorzystałem z porad które znajdują się na stronie. Odpowiedzi na wszelkie pytania znajdziecie na stronie.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)