Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
-
31-07-07, 15:24 #1
- Siła Reputacji
- 0
[ocena] strona z galerią obrazów
Przeczytałam i nie jestem pewna czy pozwoli mi się wpisać tak jak chcę, ale zapytam.
Moją stronę prowadzi mój zięć (ja nie mam pojęcia) ponieważ robię to co widać. Mam ogomną prośbę o ocenę i uwagi
czy strona jest czytelna
czy nie ma za dużo obrazów
ktoś mi kiedyś powiedział że jet niewyrażny powiększony obraz-czy prawda
bardzo zależy mi na opinii
www.zaiprzeciw.prv.pl
-
02-08-07, 07:36 #2ratel83Gość
Powiem szczerze te pomarańczowe obramowanie odstrasza i zastanowił bym się nad leyoutem. Tak można by poprawić jakość zdjęć, w tym przypadku poczekał bym nieco dłużej by zobaczyć zdjęcie obrazu w lebszej jakości. "Nowości" i "O mnie" te napisy są uciente a w dziale "O mnie" przydało by się wstawić jakieś marginesy po bokach by tekst nie właził na obramowanie
-
05-01-09, 11:49 #3
- Siła Reputacji
- 0
Strona jest czytelna dla kogoś kto chce coś znaleźć ale sama nie przykuwa uwagi więc przypadkowy gość raczej długo na niej nie zabawi.
Obrazów nigdy za dużo ale to prawda, że mogły by być w lepszej jakości.
Szczerze mówiac ja bym stworzył taką stronę w formie fotobloga z duża opisówką. (BTW: chętnie pomogę jeśli będzie trzeba).
Pozdrawiam
-
15-11-09, 19:29 #4
- Siła Reputacji
- 0
Ja Ci powiem tyle, że trochę szpeci wielka reklama wyskakująca u góry, za pewne odstrasza przypadkowych odwiedzających. Obecnie domeny są już tanie, hostinig też, tym bardziej, że na taką stronę wystarczy najmniejszy, najtańszy pakiet... wg. mnie warto kupić swoją domenę, chociażby za tych kilka złotych na rok...
-
02-12-09, 09:57 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
02-03-12, 12:08 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
24-04-12, 10:37 #7
- Siła Reputacji
- 0
-
24-12-20, 12:51 #8
- Siła Reputacji
- 0
Odp: [ocena] strona z galerią obrazów
ja ci polecam robić strony internetowe na joomla albo na wordpressie, to bardzo dobre i intuicyjne silniki stron internetowych, jeżeli będziesz chciał porady albo pomocy to napisz do mnie na zefirski.com to postaram się wesprzeć i pomóc, jeżeli będziesz chciał też pomocy z pozycjonowaniem seo i content marketingiem to też się polecam.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)