Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
Temat: Dogging
-
09-10-07, 22:10 #1
- Siła Reputacji
- 0
Dogging
Co o tym myślicie?
Same zalety
Promiskuityzm czy pruderia? Bliżej wam do sacrum czy profanum? Według mnie większość z nas jest niezdolna zarówno do prawdziwej, małżeńskiej miłości jak i do rubasznej rozpusty.
-
09-10-07, 22:48 #2
admin
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 10
Każdy ma prawo do wyrażania swojej seksualnosci jak mu się podoba i realizowac swoje potrzeby jak chce i gdzie chce. Osobiscie uwazam ze to jakas dewiacja, taki exhibicjonizm 2.0 ... ale w wersji "zachodniej", bardziej wolnej i frywolnej. To już nie latanie bez ubrania po ulicach a obnazanie swojej intymnosci. To coś więcej, ...coś jak base jumping dla seksoholików ludzi znudzonych życiem, pracą i rutyną
A niech robią co chcą :-) Może do tego wszyscy po mału zmierzamy - do pokonywania granic wlasnej nieśmiałości i intymności. My Polacy, w naszym Kraju mamy wiele w tym temacie jeszcze do zrobienia. Byle z głową i bez przesady.
Ja sie na dogging nie pisze :P... a fe.Piotr Cygan,
Hidden Content
-
09-10-07, 23:41 #3
- Siła Reputacji
- 0
Nie jestem pruderyjna, ale takie akcje mnie nie pociągają.
Sama tego robiła nie będę a obserwowanie kochajacych się (raczej kopulujacych) par jest w/g mnie delikatnie mówiąc niesmaczne.
Są pewne rzeczy, do których potrzeba intymnosci, nastroju itp a doggerzy traktują sex jak rozrywkę lub sport.
-
10-10-07, 18:47 #4
moderator
- Siła Reputacji
- 0
-
10-10-07, 19:09 #5
-
10-10-07, 21:08 #6
- Siła Reputacji
- 0
Widać nasz naród zatracił do końca mechanizm automatycznej obrony przed moralną destrukcją społeczeństwa, które połyka i przyswaja w zastraszającym tempie najgłupsze pomysły: od McDonalds, przez jackass, ćwoków w "tuningowanych" samochodach lub "za szybkich i za debilnych" mend na ścigaczach, na seksie grupowym w miejscu publicznym (pewnie jeszcze nie) skończywszy. To że nasz system prawny nie umie sobie z tym poradzić, nie znaczy że powinno się takie zachowanie akceptować. Dogging to nie jest żaden fetysz tylko zboczenie. Jeśli da się raz moralne i prawne przyzwolenie na takie zachowanie, to czemu w przypadku innych zboczeń nie zachować się tak samo? Przecież każdy ma prawo ... .
-
16-10-07, 12:04 #7
- Siła Reputacji
- 0
Wpływ Erosa i Agape na naszą seksualność zmienia się wielokrotnie w ciągu życia człowieka. Większość z nas uprawiało seks na tzw "łonie natury" czy z mniej lub bardziej przypadkową osobą (intrygującym tematem jest wrażenie "seksu z obcym" wkradające się na łoża małżeńskie) Dogging to połączenie tych wszystkich składowych
Atrakcyjny przez to, że uwolnione libido to symulakr wolności (obszary prawdziwej wolności są często dla nas niedostępne) Złudzenie ożywające w grach, tym silniej im są one bardziej ekstremalne.
Mimo sympatii dla doogingu sądzę, że to nie represja libido tworzy neurozy, lecz jego uwolnienie.
-
16-10-07, 16:05 #8
- Siła Reputacji
- 0
-
16-10-07, 18:26 #9
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki