Zobacz najwyżej oceniony post w tym temacie. Kliknij tutaj
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 149
Temat: Wirtualne zakupy
-
28-04-15, 11:49 #131KoproboGość
Odp: Wirtualne zakupy
No wokół jest tyle sklepów, że nie wiadomo już gdzie kupować. Ja na szczęście trafiłem na dobry sklep z polecenia od razu. Zamiast oryginalnych perfum kupuję samą esencję - wychodzi dużo taniej a zapach identyczny. Z resztą "dużo taniej" to mało powiedziane. Moje ulubione perfumy kosztują 450zł, a ich esencja 50, no to sami widzicie jaka jest różnica.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 28-04-15 o 11:58
-
19-10-15, 19:13 #132pinguGość
Ostatnio robiłem zakupy w sklepie internetowym (w przypadku zainteresowania reklamą prosimy zapytać o ofertę zamiast stosować marketing szeptany), i jestem bardzo zadowolony . Mają oni najnowsze kolekcje butów i ciuchów adidasa , reeboka w ofercie hurtowej
.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 19-10-15 o 19:16 Powód: usunięta reklama
-
30-10-15, 09:24 #133GrażkaGość
-
13-11-15, 08:19 #134
- Siła Reputacji
- 0
Ja zamawiam sprzęt. O ile ubrania oraz buty kupuję rzadko to kupowanie sprzętu w sieci jest bardzo sensowne. Głównie z uwagi na to,że ceny są korzystniejsze oraz jest ten 14 dniowy okres na zwrot. Jesli coś nie będzie Wam pasowało bez problemu możecie zwrócić do sklepu.
Aktualnie dobra promocja na sprzęty jest w sklepie rtv Euro agd. Można tam brać sprzęt na raty oprocentowane 0% ( do 50 rat na wybrane sprzęty). Zamawiałem tam laptopa tydzień temu. Z uwagi na to,że zamawiałem przez internet dorzucili mi antywirusa.
-
16-11-15, 10:40 #135
- Siła Reputacji
- 0
-
04-12-15, 09:57 #136
- Mieszka w
- Gdynia
- Siła Reputacji
- 0
Ja uwielbiam zakupy internetowe! Nawet żywność zamawiam ostatnio przez internet. Wieczorem, po pracy siadam, dodaję produkty do koszyka i miły pan je przywozi
Nie trzeba tracić czasu na bieganie po sklepie, kolejki przy kasach itp. i Chyba tez nie widząc całego asortymentu kupuje się mniej niepotrzebnych rzeczy. To nie sprawdza się tylko przy kupnie rzeczy na wagę, przede wszystkim owoców i warzyw, ale te wiadomo - najlepiej na bazarku
-
20-01-16, 10:37 #137
- Mieszka w
- Kraków
- Siła Reputacji
- 0
trzeba po prostu zapoznawać się w regulaminem i odrobinę sprawdzić sprzedawcę, np. czytając opinie na Opineo (te ze znaczkiem Zaufane Opinie są faktycznie zaufane, ponieważ nie mogą ich wystawiać osoby, które nie zrobiły zakupów w danym sklepie), można się zapytać np. znajomych czy kiedyś robili zakupy w danym sklepie, można też na początek zamówić rzeczy z opłatą za pobraniem i przy odbiorze sprawdzić czy wszystko jest ok
-
25-01-16, 15:38 #138
- Mieszka w
- Szczecin
- Siła Reputacji
- 0
-
02-02-16, 14:37 #139BuniaGość
-
25-07-16, 14:35 #140WypowiadankaGość
Do moich ulubionych wirtualnych zakupów należą akcesoria i zabawki dla dzieci. Ostatnio odwiedziłam sklep zabawkowy i stwierdzam, że wybór towarów dla dzieciaczków jest tam niesamowity. Już na szczęście nie mam problemu z dopasowaniem zabawki do wieku dziecka - w mojej rodzie dzieci jest pełno. Na pewno w tym roku prezenty będą bardziej trafione i co za tym idzie dzieciaki prędko nie rzucą zabawek w kąt.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 25-07-16 o 16:58 Powód: nieoznaczona i nieopłacona reklama
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)