Zobacz najwyżej oceniony post w tym temacie. Kliknij tutaj
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 167
Temat: Wirtualne zakupy
-
24-03-08, 15:09 #21
- Siła Reputacji
- 0
ernja od 2-3 lat nic nie kupowałem w sieci - w sklepie internetowym czy na aukcji. A od kiedy mam styczność z Internetem to wszystkich zakupów miałem 5 ? Nie pamiętam bo tego tak mało było. Ja wole kupować w zwykłym sklepie, obejrzeć dany produkt itp a w sieci to tylko szukam opinii - co o danym produkcie / urządzeniu sądzą jego użytkownicy. Ja nie mam zaufania do tych sklepów z Sieci i dlatego wolę kupować w zwykłym sklepie.
-
18-04-08, 12:47 #22
- Siła Reputacji
- 0
A ja ostatnio kupiłam w sklepie internetowym rewelacyjny odkurzacz Thomas Twin TT (jak narazie ty chyba tylko przez internet jest dostępny, a ja strasznie na niego zachorowałam, bo jest idealny jak się ma w domu małego alergika, bo usuwa praktycznie 100% kurzu). Cała transkacja odbyła się profesjonalnie i bez żadnych problemów.
-
21-04-08, 21:41 #23
- Siła Reputacji
- 0
-
10-11-08, 12:37 #24
- Siła Reputacji
- 0
:hmmm: jak najbardziej rozumiem Twoją potrzebę pooglądania. Chyba większość z nas tak ma
U mnie jednak koczy sie to jednak nieco inaczej. Jak już poczytam opinie o produktach, zainteresuje się paroma, podotykam je sobie na realu, to przechodze do poszukiwania najlepszej oferty. Wtedy w ruch wchodza porównywarki. ceny mogą być najróżniejsze. sa na ten temat nawet raporty. Ostatnio widziałam raport w e-biznesie na ten temat: http://www.e-biznes.pl/inf/2008/24616.php
Jestem osoba praktyczna i bede sprawdzac ceny, bo szkoda mi marnowac pieniedzy.
Jeśli chodzi o to, co najczesciej kupuję, to zdecydowanie ksiazki, soczewki, kosmetyki. Zdarzają mi sie tez powazniejsze zakupy. z jakies pol roku temu kupiłam ekspres do kawy DeLonghi. Poki co dziala bez zarzutu. Zreszta, na stronie pamietam byly porady. zdecydowanie pomogly mi w podjeciu decyzji. Taki glos eksperta jest dosc ważny, przynajmniej jak dla mnie. :-DOstatnio edytowane przez wolf ; 09-03-15 o 09:36
-
24-11-08, 10:46 #25
- Siła Reputacji
- 0
Od dwóch albo trzech lat kupuję przez internet. Nie miałem jeszcze żadnych problemów, a raczej miłe zaskoczenia związane z różnego rodzaju gratisami.
Ostatnim zakupem poza allegro był piekarnik Samsung
Naprawdę polecam, bo często jest taniej niż w konwencjonalnych sklepach,a z dowozem nie ma najmniejszych problemów ( z ew. zwrotami także)
Pozdrawiam i powodzeniaOstatnio edytowane przez wolf ; 09-03-15 o 09:36
-
09-12-08, 14:42 #26
- Siła Reputacji
- 0
ja uwielbiam zakupy w internecie
Jako, że jestem wymagającą, co do babskich drobjazgów i lubię mieć rzeczy, o których wiem, że są niepowtarzalne i mają duszę biegam po internecie w poszukiwaniu takich oryginalnych i nie koniecznie bardzo drogich umilaczy życia. Dodatkowo jestem młodą mamą i nie zawsze mam czas i siłę biegać po sklepach. Mam parę ulubionych sklepików jak Wylęgarnia czy Ekspansiv, dla męża kupuję modele w necie bowiem jest duży wybór. Ostatnio natrafiłam na nową Galerię. Jeszcze nie ma tam natłoku wyrobów, ale te co są oczarowały mnie !! Zwłaszcza biżuteria jest niesamowita. Zakupy świąteczne mam już teraz z głowy !! :-D
-
10-12-08, 00:38 #27
- Siła Reputacji
- 0
Ja nie przepadam za kupowaniem ABSOLUTNIE WSZYSTKIEGO w internecie, jakoś wolę pomacać towar na półce, przejść się do sklepu, a nuż coś wpadnie w oko albo sprzedawca coś poleci. W internecie kupuję głównie większe przedmioty, których nie chciałoby mi się taszczyć do samochodu (granica jest dość płynna, monitor LCD kupiłem w necie ale ekspres do kawy w normalnym sklepie a cegła to była porządna - niepozornie wygląda a swoje waży. tu do wglądu)
Różnica dla mnie polega na tym, że kupno w sklepie internetowym jest takie bezosobowe. Dla mnie handel to czynnosć społeczna, lubię to. Targuję się jak Włoch - może tu się coś kryje, mam dużą rodzinę i uwielbiam kawę - jestem Włochem funkcjonalnie.
-
27-12-08, 17:10 #28
- Siła Reputacji
- 0
-
29-12-08, 18:48 #29
- Siła Reputacji
- 0
-
22-02-09, 05:25 #30
- Siła Reputacji
- 0
Witajcie
Nie jestem entuzjastką zakupów internetowych, wolę bezpośredni kontakt zarówno z towarem, jak i ze sprzedawcą. Trudno jednak wybrać mniej inwazyjny środek. W przypadku zakupów przez sieć istnieje ryzyko otrzymania produktu zupełnie innego lub uszkodzonego, ale z drugiej strony, kupując w tradycyjnym sklepie jest się narażonym na kaprysy i nachalność sprzedawców. Dla wszystkich zainteresowanych tematyką fotografii, polecam z czystym sumieniem korzystanie z produktów foto-tipu. Kiedyś ktoś z forumowiczów powiedział mądrze, że trzeba polecać sobie sprawdzone oferty
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)