Zobacz najwyżej oceniony post w tym temacie. Kliknij tutaj
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: A-SQUARED za free na rok.
-
10-03-08, 14:39 #1
- Siła Reputacji
- 0
A-SQUARED za free na rok.
Kolejny trick ze strony Raymond.cc (po Kasperskim).
A-SQUARED to jeden z najlepszych programów do usuwania malware, czyli trojanów, keyloggerów, spyware, dialerów, a nawet niektórych robaków sieciowych. Program w wersji free nie udostepnia straznika (real time) pracujacego w tle. Po zastosowaniu sie do podanej instrukcji mamy pelna wersje tego programu na rok:
http://www.raymond.cc/blog/archives/...-for-everyone/
BTW
Program ten nie zastepuje programow AV, jest ich uzupelnieniem (jak np. SBS&D).
Bardzo ciekawa jest opcja HiJackFree.
-
05-07-11, 12:46 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
18-04-13, 12:13 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
19-04-13, 11:10 #4
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Odp: A-SQUARED za free na rok.
Od ponad dwóch lat używam A-SQUARED. Jest naprawdę dobry. Wcześniej korzystałem z innych programów, ale żaden z nich nie był tak skuteczne w odnajdowaniu i usuwaniu wszystkich tych programów szpiegujących. Spyware - bo tego u mnie zawsze jest najwięcej, program wykrywa szybko i równie szybko usuwa.
Ja tak samo jak moi przedmówcy, muszę pochwalić ten program. Wart jest polecenia.
-
24-11-14, 10:51 #5WalerGość
Czasem są z tym problemy. Jeżeli chodzi o programy, które pomagają w zarządzaniu firmą przerzuciłem się na Offigo, bo ma sporo opcji,które zastępują sporo mojej pracy, siedzenia i ślęczenia nad dokumentami. Na Offigo można przez internet zorganizować sprawniej np zarządzanie rozliczeniami czy delegacjami
-
16-02-15, 09:27 #6
- Siła Reputacji
- 0
Dobra dziekuje juz sobie poradze mysle, ten ilustrator troche skomplikowany.. zawsze pracuje na photoshopie a tego niestety nie da sie tam zrobic dokladnie dlatego mam problem ale dobra zastosuje sie do twoich rad co do innych programow dziekuje za pomoc
aliali
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)