Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: klucz rejestracyjny Avast
-
12-03-08, 22:03 #1
- Siła Reputacji
- 0
klucz rejestracyjny Avast
Ja jak zwykle po pomoc:zainstalowałam Avast-w prawym dolnym rogu pokazywał sie komunikat;nowa baza wirusów... itd- na zielonym kwadracie.Dziś wyskoczył czerwony kwadrat z napisem :wersja Avast4 dobiega końca(nie dosłownie) aby temu zapobiec kliknij tu-otworzyła się strona i dalej.>wypełnij formularz pobrania klucza rejestracyjnego.Wypełniłam>klucz przyszedł pocztą.Otwieram Avast a tam wyskakuje okienko wyślij sms na nr w celu pobrania klucza.I teraz nie wiem co robić czy wkleić ten z poczty (jakiś taki długi)czy wysłać sms po następny-czerwone okienko wyskakuje znowu.
-
12-03-08, 23:48 #2
Z avastem nie miałem do czynienia już dawno, więc ten SMS jest dla mnie zaskoczeniem. Myślę jednak, że najpierw powinnaś wkleić kod z e-maila. Jak nie zadziała, to - zanim wyślesz SMS-a - wszystko jeszcze dokładnie przeczytaj na stronie tego programu.
W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
13-03-08, 05:40 #3
Wchodzisz na http://www.avast.com/eng/home-registration.php?lang=POL i klikasz "...przeduy rejestracj i otrzyma klucz na kolejny rok.". Na maila przychodzi nowy klucz, ktry wprowadzasz do avast'a.Nie przypominam sobie nic wsplnego z wysyaniem sms'w.
-
13-03-08, 09:15 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
14-03-08, 20:08 #5
Tak ma rade Ci pokae, moe sie kiedy przyda.
Ot, kiedy musisz wysa sms'a aby aktywowa jak usuge czy po prostu ciagajc jak rzecz na telefon (gre,tapete,dzwonek itd.) to numer wyglada mniej wiecej tak 7xxx lub 7xxxx. Np. 71234. Zawsze drga cyfra numeru (w tym wypadku 1) odpowiada kwocie,ktr za sms'a trzeba zapaci.(+22gr vatu za kad zotwke). Tzn. za wysanie sms'a na numer 71234 zapaciaby 1zl+22gr vat.za wysanie sms'a na numer np.7567 zapacisz 5z + 1.10z vat itd. Czasem sie przydaje :wink:
-
25-01-12, 09:46 #6
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)