Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
  1. #1
    Obserwator
    Dołączył
    March 08
    Postów
    3
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Problem z uruchomieniem Stalker

    Niedawno kupiłem grę i po zainstalowaniu mam problem z uruchomieniem Stalker bo pojawia się błąd po rosyjsku. Co robic? Konfiguracje mojego kompa:Windows XP Home Edition SP2, AMD AthlonXP 2000+ 1,6ghz, 512 ram ddr, karta graficzna Radeon 9550.

    Błąd: Die Page-Datei ist deaktiviert oder die Dateigrobe reicht nicht aus.

    Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestes 2GB.
    Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestartet wird.

  2. #2
    Obserwator
    Dołączył
    March 08
    Postów
    58
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Zrób screena, zawsze się ktoś znajdzie kto umie cycylicę

  3. #3
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    142
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Możliwe że się burzy o konfiguracje kompa. Że jest za słaba;-). Tutaj masz wymagania: http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=285&p=1306

  4. #4
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    142
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Ten błąd jest po niemiecku;-) Nie znam za bardzo niemieckiego ale można się dużo domyśleć;-)
    Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestes 2GB
    'Do funkcjonowania jest potrzebne 2 GB ?? ale czego? Ram?" dziwne...;-/
    Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestartet wird
    "Proszę przystosować konfiguracje systemu, zanim uruchomisz grę";-) Chyba... Ale nie wiadomo o co z tym chodzi

    najlepiej wrzuć screen!!

  5. #5
    Obserwator
    Dołączył
    March 08
    Postów
    3
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    jak wrzucic screen?

  6. #6
    Obserwator
    Dołączył
    March 08
    Postów
    58
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    naciskasz klawisz print screen, otwierasz painta i wklej lub ctrl + v zapisujesz i wrzucasz poprzez imageshack.us

  7. #7
    Obserwator
    Dołączył
    March 08
    Postów
    3
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Juz nie trzeba działa mi ta gra!!!!!!! Róziu dzięki ze mi przetłumaczyłeś błąd bo nie uczę sie niemieckiego. Trzeba było zwiększyc pamięc wirtualną na minimum 2gb. Jeszcze raz dziękuję.

  8. #8
    Obserwator
    Dołączył
    April 08
    Postów
    1
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Błagam niech ktos mi pomoże, w głownym menu mam cały czarny ekran!! raz przez przypadek udalo mi sie trafic cos i wlaczyla mi sie gra... tyle ze widzialem tylko trawe a jak spojrzalem w gore ekran byl czarny... blagam niech mi ktos pomoze, zakupilem ta gierke z mysla ze wroce do domu, zaistaluje i pogram a tutaj blad na bledzie.

    moj sprzet to: Intel Celeron 3,06 ghz, 512 RAM, Radeon 9250/9200 128 MB, Windows XP.

  9. #9
    Uczestnik Forum
    Dołączył
    July 06
    Postów
    71
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Kilka postow wyzej masz linka do wymagan tej gry i jak sobie tam klikniesz to sie dowiesz, ze ta gra nie obsluguje Twojej karty graficznej.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem z uruchomieniem lub nagły restart
    By Medick in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 23-01-08, 16:58
  2. Problem z uruchomieniem pc'eta
    By Zloty in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 02-08-07, 07:53
  3. IBM T21 problem z uruchomieniem
    By lapciu in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 01-08-07, 08:16
  4. stalker
    By darek25dg in forum Gry
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08-05-07, 00:24
  5. Problem z uruchomieniem serwera SQL2000
    By ShowView in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 23-10-05, 19:34

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer