Pokaż wyniki od 21 do 30 z 64
Temat: Własny sklep internetowy
-
20-10-13, 19:06 #21
- Mieszka w
- Gdańsk
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Własny sklep internetowy
Przede wszystkim zadbaj o bezpłatne przesyłki (im niższy próg, tym lepiej, także dla Ciebie!), albo "wyjątkowo" tanie (kwoty powyżej 10 złotych zdecydowanie odstraszają), poza tym bardzo dokładnie opisuj produkty, im dokładniejszy opis, tym większa szansa, że klient zainteresuje się Naszymi produktami (nie będzie miał najmniejszych wątpliwości, że to właśnie ten produkt, którego szuka).
-
21-10-13, 20:45 #22IzyGość
-
29-10-13, 14:26 #23
- Siła Reputacji
- 0
Zatem żeby nie stracić zapału może warto zacząć tworzyć własny e-biznes? Pamiętając oczywiście o jednoczesnym założeniu działalności gospodarczej. Jeśli ktoś chce założyć sklep internetowy oparty na gotowym oprogramowaniu firmy RedCart, może spodziewać się intuicyjnego panelu administracyjnego, integracji z hurtowniami z wielu branż, konfiguracji z serwisami aukcyjnymi, kurierami, płatnościami oraz porównywarkami. Dla niezdecydowanych - wersja próbna sklepu na okres dwóch tygodni pozwoli wypróbować w pełni wszystkie funkcjonalności jest dostępna na stronie www.redcart.pl
Pozdrawiamy!
-
04-11-13, 11:13 #24
- Siła Reputacji
- 0
-
05-11-13, 15:24 #25IzyGość
Podpisz umowę ,bo w moim przypadku każda firma , no może większość niestety była nieterminowa . Zlecenie np. miało być wykonane w 2 dni a zajeło dwa tygodnie potem poprawki i robił się miesiąc , potem jak pośpieszałem to pisali ,że tego nie oferowali to dodatkowe prace itp. więc w archiwym zawsze miałem wiadomości i wysyłałem uzgodnienia na to oczywiście następna odpowiedź i tak cały czas .
Naprwdę ciężko spotkać naprawdę odpowiedzialną firmę w zakresie projektowania i pozycjonowania stron ,chyba że ja mam takie szczęście.
-
05-11-13, 16:54 #26
- Siła Reputacji
- 0
Przed podpisaniem umów lubię wszystko prześwietlić na 10 stronę - jestem perfekcjonistką, niestety albo i stety
Chciałabym termin uzgodnić w umowie, bo rzeczywiście to dość kluczowa sprawa. Z tego co rozmawiałam w Aptusie, to taki termin się pisze w umowie i jest pewność. Ja do tego podchodzę spokojnie, bo lubię mieć coś dokładnie zrobione, a nie jak najszybciej. Mam też parę modułów dodatkowych i muszę to jeszcze wszystko poobliczać.
-
08-11-13, 19:16 #27disposeGość
-
15-11-13, 14:11 #28
- Siła Reputacji
- 0
Coś o zmianach w prawie, do których będą musieli dostosować się właściciele sklepów internetowych:
http://mambiznes.pl/artykuly/czytaj/...miany_w_prawie
-
15-11-13, 16:59 #29
- Siła Reputacji
- 0
-
17-11-13, 13:32 #30
- Mieszka w
- warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)