Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Temat: Co kupić pomocy
-
04-04-08, 18:19 #1
- Siła Reputacji
- 0
Co kupić pomocy
Witam ostatnio uslyszalem ze są dobre tanie komputery na allegro http://allegro.pl/item337762226_pudz...mb_gratis.html oto aukcja która mnie interesuje czy ten komputer jest opłacalny??? czy to badziew i jeżeli nie to co ewentualnie trzeba by w nim wymienic???
-
04-04-08, 20:17 #2
- Siła Reputacji
- 0
Co wymienić?
Płytę główną - ta jest zbudowana na prawie, że prehistorycznym chipsecie :!:
Obudowę - a właściwie zasilacz. I żadne 400W tu nie pomoże. Żeby toto chciało poprawnie i porządnie chodzić - potrzeba mniej więcej 500W. Prawdziwego zasilacza, a nie jakiejś popierdółki typi IBOX, czy FEVER :/
I dla porównania: www.proline.pl taki sam zestaw - w obudowie Tracer 450W(też kiepścizna - taka sama jak to z allegro) - 1905zł + koszt wysyłki.
Także zostanie Ci jeszcze na parę piw dla tego, kto by Ci to składał...
-
06-04-08, 21:00 #3
- Siła Reputacji
- 0
Podziwiam za odwage, ja się boję kupować na allegro takich rzeczy . Zwłaszcza, że już chcieli mnie wystawic nawet w jednym sklepie internetowym (niby miał kilkaset pozytywnych opinii..), ale się nie dałam
Od tamtej pory kupuje w necie tylko u znanych firm,które mają swoje sklepy też w realu, bo zawsze można tam odebrać za darmo przesyłkę i z gwarancją łatwiej.
No ale można pewnie trafić i na uczciwych ludzi..
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)