Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29
  1. #21
    Obserwator
    Dołączył
    January 08
    Postów
    355
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Widzę, że marne szanseeeeeee........podaj link do tych logów.

  2. #22
    Obserwator
    Dołączył
    April 08
    Postów
    16
    Siła Reputacji
    0

  3. #23
    Obserwator
    Dołączył
    January 08
    Postów
    355
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Teraz jeszcze z Kacpra wykonany po Combofix.

  4. #24
    Obserwator
    Dołączył
    April 08
    Postów
    16
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Kacperski na razie nic nie zgłasza. Po 23%

  5. #25
    Obserwator
    Dołączył
    April 08
    Postów
    16
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Jestem Ci bardzo wdzięczny za pomoc ale kacperski jeszcze trochę ma pracy a ja rano muszę wstać o 7:00 więc zostawię go przez noc bedzie scanował a rano po 7 wkleję co znajdzie. Tak na razie to jest jakaś szansa na odratowanie systemu?

  6. #26
    Obserwator
    Dołączył
    January 08
    Postów
    355
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Pisz jak będą konkrety....bo @macol nie nadąży z kasowaniem postów :-P .
    Nie wiem czy damy rade to załatwić dzisiaj. Jak Kacper nic już nie pokaże to usuń z C; folder Quobox , potem wywal Kacpra - w sposób jak pisałem i tyle.

  7. #27
    Obserwator
    Dołączył
    April 08
    Postów
    16
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    o.k. na razie dzięki

  8. #28
    Obserwator
    Dołączył
    April 08
    Postów
    16
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Kacperski nic nie znalazł. Niestety nadal nie da się instalować poprawek, ani innych programów. Bardzo dziękuję za pomoc. Czeka mnie format i odnowa wszystkie programy do instalacji. Jeszcze raz dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość.
    Cześć.

  9. #29
    Obserwator
    Dołączył
    January 08
    Postów
    355
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Eh....jaki format, nie po to tyle walczyłeś. Instalki mogą być uszkodzone - to samo programy. Pobierz na nowo i próbuj zainstalować.
    Chyba, że infekcja wróciła. Jak chcesz walczyć dalej to podaj mi nowy log z Combofix - decyzja należy do Ciebie. Było nie tylko Bagle, także cud że w ogóle Ci komp działał. W razie czego nowy log ma być wykonany nowo pobranym Combofix.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 20-10-07, 08:22
  2. krytyczny bład podczas instalacji XP.
    By AlFVC in forum Systemy Operacyjne
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 23-08-07, 17:43
  3. Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 01-06-07, 15:01
  4. Hosting z możliwością tworzenia subdomeny z poziomu skryptu
    By tomasz rakoczy in forum Administracja serwerów
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 06-11-05, 18:56
  5. Błąd RPC przy instalacji drukarki
    By czlapu in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 17-04-05, 20:49

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer