Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
Temat: Facet z przymrużeniem oka
-
30-09-08, 23:09 #11
- Siła Reputacji
- 0
W internecie często spotykam się ze stwierdzeniem, że "mężczyzna to dziwne stworzenie, boi się dentysty, wypadania włosów lub tego, że jego samochód nie odpali czy komórka nie będzie miała zasięgu."
Na całe szczęście, spotykam się głównie z twierdzeniami, a nie z takimi ludźmi.
wielu znajdziesz takich co są jednocześnie dobrymi mężami, ojcami i głowami rodzin?
Zbliżenie następowało na jedna noc po podpisaniu umowy w obecności prawników , ze szczegółami co się będzie dzało , chodziło o uniknięcie oskarżeń w zakresie molestowania seksualnego i gwałtu, chyba kamery rejestrowały przebieg zdarzeń dla ewentualnego rozstrzygnięcia sporu i porównania z umową.
Brzmi jak ponury żart, ale czy nie idziemu w tym kierunku zwłaszcza w krajacha zachodnich i USA ?
-
01-10-08, 00:10 #12
- Siła Reputacji
- 0
Arudil
Filmów fabularnych prawie nie oglądam, czasem tylko jakis reklamowany hit i to nie zawsze do końca, ale zdarza się to sporadycznie. Nie ma dla mnie filmów prz wielkie czy małe F, bo ogólnie to nie przepadam za kinem czy TV.
Mnie interesują filmy przyrodnicze, geograficzne, filmy o tematyce społecznej czy medycznej, takie które dają mi pewne rozeznanie w temacie.
Jurgi
nie ma sensu się licytować kto jest większym dziwadłem, kobieta czy mężczyzna, ale faktem jest, że takich dziwolągów w obu płciach można spotkać.
Wielu nie znaczy wszyscy czy większość, ale osobiście znam takich facetów, którzy są przykładnymi mężami, ojcami, synami.
-
07-10-08, 10:55 #13
- Siła Reputacji
- 0
ad Jurgi
Film jest z 1988 roku. Społeczeństwa podzielone na dwa wrogie obozy kobiet i mężczyn, marksistowska wojan klas przeniesiona na wojne płci, przy jednoczesnym krępowaniu możliwości reakcji. Takie społeczeństwa już powstają, przewidywał to też St Lem w - Powrót z gwiazd, znajdziesz tam opis podobnego sfeminizowanego i zdeformowanego społeczeństwa. Jest tam też wyraźny sygnał - społeczeństwo takie - więdnie i umiera.
Zadanie jest w praktyce dla następnego pokolenia - zmienić cywilizacje. Bez powrotu rozumu i ducha jako wartości nadrzędnej nad emocjonalnością , bez gotowości poświęceń zaprzeczającej hedonizmowi, nie da się niczego zrobić.
-
07-10-08, 11:04 #14
- Siła Reputacji
- 0
Skoro piszesz w sposób pogardliwy o mężczyznach , nie spodziewaj się aprobaty , raczej odrzucenia, masz jak piszesz swoje babskie towarzystwo, Twoja sprawa.
W czasch kiedy istnieli herosi, nie zwracali specjanej uwagi na kobiety, ani na to mówiły, mieli swoje przekonania. Teraz kiedy biorą poważnie pod uwagę femipaplaninę wychodzą na tym źle i Twoja wstawka, to właśnie tego efekt.
-
07-10-08, 15:25 #15
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)