Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
Temat: Facet z przymrużeniem oka
-
24-04-08, 13:36 #1
- Siła Reputacji
- 0
Facet z przymrużeniem oka
W internecie często spotykam się ze stwierdzeniem, że "mężczyzna to dziwne stworzenie, boi się dentysty, wypadania włosów lub tego, że jego samochód nie odpali czy komórka nie będzie miała zasięgu."
Ostatecznie to dzisiejsza kobieta jest samowystarczalna, bo nawet przy zajściu w ciążę obecność faceta nie jest konieczna. Nasuwa się pytanie, do czego są nam faceci potrzebni?
Dla rozrywki? wokół nas takie cyrki się dzieją, że samo w sobie jest to rozrywką. Poza tym mamy telewizor i babskie towarzystwo.
Do pracy? jest tyle urządzień, które to zrobią za faceta, ostatecznie istnieją serwisy, pomoc sąsiedzka.
Dla przyjemności? do tego też są urządzenia lub dziwki męskie.
Częściowo to mężczyźni sami sobie są winni. Nie ma teraz normalnych "chłopów", bo albo to mięśniaki, którzy uważają się za seksownych siłaczy, albo chodzące salony piękności, albo maminsynki, albo dresiarze.
"Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!?"
-
24-04-08, 14:42 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
24-04-08, 22:08 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
25-04-08, 07:26 #4
-
25-04-08, 11:23 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
27-09-08, 00:14 #6
- Siła Reputacji
- 0
Niedługo to i baba nie będzie za bardzo potrzebna. Prokreacja wiadomo, sztuczna biologiczna macica to jeszcze trochę czasu.
Natomiast na użytek domowy to mówią , :-D że coś z 10 lat ....
http://www.technoblog.pl/blog/1,8494..._kochanka.html
-
29-09-08, 14:14 #7
- Siła Reputacji
- 0
-
29-09-08, 17:07 #8
- Siła Reputacji
- 0
Bardzo dobre pytanie !! Proszę o następne....
(nie chce ikonka wskoczyć)
Przyjmij , że przy tak dużej twórczości Twojej , nietrudno zamieścić w ten spoób odpowiedzi.... .Po za tym tak stawiasz temat, że .... nooo, na razie przemilczę .
Pamietasz ten film http://technologie.gazeta.pl/technol...10853.html?i=5 ? W filmie nasz bohater woli sztuczną bębę , bo z prawdziwymi nie szło wytrzymać. Zbliżenie następowało na jedna noc po podpisaniu umowy w obecności prawników , ze szczegółami co się będzie dzało , chodziło o uniknięcie oskarżeń w zakresie molestowania seksualnego i gwałtu, chyba kamery rejestrowały przebieg zdarzeń dla ewentualnego rozstrzygnięcia sporu i porównania z umową.
Brzmi jak ponury żart, ale czy nie idziemu w tym kierunku zwłaszcza w krajacha zachodnich i USA ?
Optymistyczne było tylko zakończenie , nasz bohater wyrzuca z samolotu sztuczną babę i bierze prawdziwą. Oszczędzę Tobie linków o burdelach z lalkami w Japonii. Dlaczego tak się dzieje ?
-
29-09-08, 21:55 #9
- Siła Reputacji
- 0
Nie oglądałam filmu, którym się podpierasz.
Filmy pomijając dokumentalne są fikcją, fantastyczne całkowicie wykluczam.
Oglądam filmy łatwe w zrozumieniu i przyjemne w odbiorze, film ma być dla mnie rozrywką a nie stratą czasu, powodem do smutku czy przemyśleń nad losem bohaterów filmu.
Moje wypowiedzi na tym forum, zwane postami są przeważnie oparte na przemyśleniach i życiowym doświadczeniu.
Określenie "Twoja twórczość" jakoś mi nie pasuje do prostej Seleny bez matury.
intuicja mi podpowiada, że może to być zaczepka do "grubszej" dyskusji, wobec tego zostawiam to bez komentarza.
-
30-09-08, 21:10 #10
- Siła Reputacji
- 0
Oglądam filmy łatwe w zrozumieniu i przyjemne w odbiorze, film ma być dla mnie rozrywką a nie stratą czasu, powodem do smutku czy przemyśleń nad losem bohaterów filmu.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie, Seleno, wolę oglądac filmy bardziej ambitne (z Twojej wypowiedzi wynikało, że wolisz te mniej ambitne, jeśli jest inaczej i źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź, zwracam Honor), nad którym muszę się zastanowic. Chociaż nie powiem filmy typu Matrix (nota bene kolejna możliwa przyszłośc związana z zabawą stworzenia zbyt dobrej SI), czy przy LotR.
Z filmem jest jak z książką, tylko dobra zmusi do przemyśleń.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)