Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
  1. #1
    Obserwator
    Dołączył
    July 08
    Postów
    12
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Router raz działa, raz nie

    Witam
    mam problem z routerem. wszystko skonfigurowałem zgodnie z instrukcją i wszystko działa ale nie do końca. Np. raz ustawiam na Static IP i wtedy działa ale po nieokreslonym czasie przestaje, więc wtedy w ustawieniach zmieniam na Dynamic IP i znów to samo. Działa ale potem przestaje. Działa na obu trybach max do 30 minut. O co chodzi?

    Router to TP-LINK TL-WR340G

  2. #2
    Obserwator
    Dołączył
    August 08
    Postów
    4
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Router zosta podłączony i zainstalowany pod USB ??

  3. #3
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    August 07
    Postów
    940
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Za malo informacji - opisz problem dokladniej.
    Co to znaczy, ze przestaje? Po prostu strony sie nie otwieraja, czy sa jeszcze jakies inne objawy, np. sygnalizacje systemu, bledy w logach routera?

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. router ADSL jako router do kablówki?
    By witja69 in forum Sieci LAN, WiFi
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 01-05-08, 11:00
  2. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08-01-08, 19:44
  3. Fullscreen nie działa
    By Zefir_psv in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 22-08-06, 09:35
  4. Komp mi nie działa....
    By Siriah in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 25-03-06, 17:02

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer