Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: kłopoty z Internetem w Netii
-
14-11-08, 15:16 #1
- Siła Reputacji
- 0
kłopoty z Internetem w Netii
Siemka wszystkim. Mam powazny problem z moim Internetem w Netii. Wiec od dłuzego czasu Internet mi sie zacina. Dzieje sie to od kilku misiecy. Powód? Bajty lecą w okromnym tempie. Co prawie godzine musze wyłaczyc kompa, bo Interent nie nadaje sie do pracy. Dzowniłam do Netii ale Ci szanowani państwo nie odpowiedzieli mi co moze byc przeczyna.
Sprawdzałam wirusy- owszem były ale sie s juz zlikfidowało. Dokonałam kilka konfiguracji w kompie dotyczace Internetu, ale to w sumie nic nie pomogło. co moze byc przyczyna tego? Ja juz nie mam siły i wy zostaliscoie mi ostatnia deska ratunku! Z góry naprawde wielkie dzieki. Ps. Tak apropo to mam 1 mb/s ;p
-
15-11-08, 08:43 #2
Powinnaś jeszcze sprawdzić, czy twój komputer nie jest zombie. Możesz to zrobić np. na stronie:
http://www.rbltest.com/
Warto także zainstalować program BWMeter (shareware), przy pomocy którego sprawdzisz skąd pochodzą pakiety danych, gdzie są wysyłane i z jakich protokołów korzystają.W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
16-11-08, 10:13 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
16-11-08, 13:57 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
20-03-09, 10:34 #5
- Siła Reputacji
- 0
netia
moja najlepsza rada zrezygnowac z netii.ja tez mam ciagle problemy internetu nie mamy od listopada i nikt sie tym nie interesuje telefon placilismy przez rok, az w koncu okazalo sie ze wcale nie musielismy go miec.to jest smieszne jak oni traktuja swoich uzytkownikow.odrawdzam wszystkim
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)