Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
-
26-02-05, 17:41 #1AnonymousGość
-
26-02-05, 17:56 #2
- Siła Reputacji
- 0
http://sms.pl/linki.php
Czasem warto poszukać na google.com :-) Mam nadzieje, że się przyda.
-
28-02-05, 23:18 #3
- Siła Reputacji
- 0
Nie powiem, zebym sprawdzal akurate w/w liste ale nie dosc, ze swego czasu mialem malego hopla na punkcie sieci gsm ( tzw. zboczenie zawdowe :wink: ) to jeszcze pare dni temu potrzebowalem bramki do SFR France wiec troszeczke sie rozejrzalem.
I coz moge powiedziec, dla Polakow moze to sie wydawac dziwne ale wiekszosc zagranicznych operatorow nie oferuje bezplatnych bramek... Nie ma co sie bawic w dyskusje nad kosztami platnych i ich odnoszeniem do naszych czy zagranicznych realiow - nie ma darmo i koniec. Ciekawi mnie tylko to, kiedy i u nas znikna calkowicie darmowe bramki? Mnie to troszeczke przeraza, zwazywszy na przyklad na to, ze darmowa bramka ideii czesto chodzi lepiej niz mBox, z Plusem jest podobnie - lepiej ufac darmowej bramce albo Miastu Plusa a o Erze to juz nic nie powiem, bo moje wypowiedzi na temat tej sieci rzadko sa obiektywne...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)