Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    October 04
    Postów
    1,222
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    MPlayer - problem

    Witam!
    Mam mały problem z MPlayerem. Otóż - po kilku upgrade'ach codec'ów (K-Lite) MPlayer przestał mi włączać DirectVobSub'a podczas odtwarzania plików MKV. Do AVI dołącza normalnie.
    Robiłem reinstalację codec'ów - nie pomogło.

    Jakieś sugestie?

    PS Proszę, nie doradzajcie mi SubEdit'a, AllPlayer'a, BSPlayera czy innych playerów. Nie szukam innego - chcę naprawiś ten.

  2. #2
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    December 05
    Postów
    2,236
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Hm, ale po co ładujesz kodeki, jak używasz MPlayera? On przecież kodeków nie używa (ma wbudowane), albo czegoś nie czaję.
    Możę spróbuj zamiast K-Lite zaistalować ffdshow?
    Może w nowej wersji kodekó’ coś włazi w paradę. Rozejrzyj się za jakimś programem pozwalającym włączać/wyłączać poszczególne kodeki i filtry. Na starym kompie miałem coś takiego, ale nazwy sobie za Chiny nie przypomnę (nie tylko Ludowe, ale nawet Cesarskie).

  3. #3
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    October 04
    Postów
    1,222
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    przepraszam - źle się wysłowiłem - Media Player Classic

  4. #4
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    December 05
    Postów
    2,236
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    A. No to spróbuj MPlayera (np. z nakładką SMPlayer), jeśli inne metody zawiodą. Ja go sobie chwalę, zawsze jak mi się normalne grajki i kodeki wykładają, to MPlayer gra.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer