Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1
    Obserwator
    Dołączył
    April 09
    Postów
    1
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    access formularz

    witam wszystkich. Mam następujący problem. Chce sobie wczytać wartości do pola text na podstawie combobox.

    Pisze taki kod

    Private Sub BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    If kombi13=Me.kombi13.Column(1) Then
    text3 = Me.text3.Column(5)
    End if

    Jak do text3= jaks liczbe to dziala jak kod powyzej to
    wyskakuje błąd w składni w linijce Me.text3.Column(5)
    Jak pobrac numer komlumny w polu tekstowym ??

  2. #2
    Obserwator
    Dołączył
    April 07
    Postów
    336
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Cytat Napisał dzuda1 Zobacz post
    If kombi13=Me.kombi13.Column(1) Then
    text3 = Me.text3.Column(5)
    End if
    Próbujesz pobrać 5. kolumnę z kontrolki kombi13, prawda?
    Więc czy linijka powodująca problemy nie powinna wyglądać:
    text3 = Me.kombi13.Column(5) ?

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. access formularz
    By halexx in forum Programy użytkowe
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 04-02-09, 15:16
  2. formularz access
    By waldzio in forum HTML, XHTML, CSS, JS, AJAX
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 15-04-08, 12:28
  3. Access - formularz-pytania
    By keyra in forum HTML, XHTML, CSS, JS, AJAX
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 06-01-08, 16:45
  4. Formularz - przyciski
    By gryf85 in forum HTML, XHTML, CSS, JS, AJAX
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 01-01-08, 22:30
  5. formularz w php
    By szewciu in forum HTML, XHTML, CSS, JS, AJAX
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 17-08-06, 23:40

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer