Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Temat: Samsun 24'
-
01-05-09, 00:41 #1
- Siła Reputacji
- 0
Samsun 24'
Pod koniec tamtego roku zakupiłem sobie monitor samsunga. Teraz zauważyłem, że gdy zamykam aplikacje z grą to zaczyna mi lekko trząść się obraz coś na wzór jakby ktoś sypał piasek. Zauważyłem także, że gdy lekko obrócę monitor to przestaje trząść się. Ale dzieje się tylko tak przy zamykaniu aplikacji z jaką grą. Po powiedzmy 1-3 min przestaje. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane jakieś pomysły? Jakoś nie widzi mi się oddawać tego do serwisu bo samsung i gwarancja to nieźle posrana sprawa.
-
02-05-09, 22:34 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
04-05-09, 15:39 #3
- Siła Reputacji
- 0
Na początku dziękuje za zainteresowanie tematem i odpowiedź, żona jednak ciągle mi marudzi abym oddał monitor jest to LCD rozdzielczość 1920x1200 60hz SyncMaster 2443NW. Nie zdarza się to cały czas co dziwne właśnie wtedy jak zamykam aplikacje z jakąś grą. Czasami po prostu trochę go ruszę i przestaje. Nie jest to mocne trzęsienie się obrazu monitora lecz takie drobne tak jakby przez czcionki i krawędzi okien przepływała"woda z kamieniami" coś w ten deseń
Pozdrawiam
-
04-05-09, 19:47 #4
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki