Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
-
08-05-09, 22:45 #1
- Siła Reputacji
- 0
Neostrada + Vista Ultimate, Problem
Witam
Posiadam Modem Speed Touch 320 BLACK Neostrada TP i chciałem zainsalować sobie Viste Ultimate ale problem w tym że nie wykrywa mi modemuŚciągałem sterowniki pod viste do tego modemu ale nie pomagało , mianowicie gdy zainstalowalem sterowniki i uruchomilem od nowa komputer i wybrałęm :
Panel sterowania (Control Panel) -> Sieć i Internet (Network and Internet) -> Centrum sieci i udostępniania (Network and Sharing Center) -> Skonfiguruj połączenie lub sieć (Set up a connection or network) -> Skonfiguruj połączenie telefoniczne (Set up a dial-up connection)
to w momencie wybrania Skonfiguruj połączenie telefoniczne (Set up a dial-up connection) wyskakuje ze " NIE wykryto Modemu Telefonicznego ! "
Mój Modem:
P.S Niechcem żadnych poradników z internetu ponieważ już z nich korzystałem i nic nie pomagało wczoraj przeinstalowywalem komputer 10 razy z nadzieją zrobienia neostrady n viscie ... ale bez rezultatuwięc tym bardziej proszę o pomoc !!
Jak jakieś pytania to piszcie to odpowiem jak najszybciej sie da
-
09-05-09, 14:49 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
10-05-09, 19:22 #3
- Siła Reputacji
- 0
Hmm... czy przypadkiem nie popełniłeś błędu podczas instalacji modemu? Przy urządzeniach pracujących na portach USB najpierw wgrywa się sterownik a dopiero później podłącza urządzenie zewnętrzne. Może zrobiłeś to odwrotnie? Podłączyłeś modem do portu USB a później wgrałeś sterownik?
:wink:
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)