Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21
Temat: Gdzie i jak spędzić ferie?
-
30-01-10, 18:20 #1
- Siła Reputacji
- 0
Gdzie i jak spędzić ferie?
Jak pisze Money.pl, Polacy, którzy chcą wykorzystać okazję do zimowego wypoczynku najczęściej wybierają się w polskie góry. Ci zaś, którzy od niełaskawej w tym roku pogody chcą uciec wybierają Egipt, Turcję lub Tunezję.
Nie każdy ma pieniądze i ochotę na zagraniczne eskapady. A jakie Wy macie pomysły na udane ferie zimowe? Jeśli chodzi o mnie to na pewno zakosztuję snowboardowego szaleństwa i zaliczę kilka łyżwowych wywrotek.
-
31-01-10, 08:07 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
03-08-10, 12:45 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
28-09-10, 15:50 #4
- Siła Reputacji
- 0
Wycieczki zagraniczne nie są tanie ale... można upolować dobre okazje. Szperając w internecie nieco wczesniej znajdziemy tanie bilety i dobre noclegi. W tym roku planuję Włochy-Alpy. Dla zainteresowanych polecam stronę cp-online.pl gdzie łatwo znależć dobre połączenia w atrakcyjnych cenach.
-
04-11-10, 13:11 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
19-11-10, 10:52 #6
- Siła Reputacji
- 0
Wiele osób bierze teraz urlopy (mam na myśli miesiące listopad i grudzień). Ja jestem jedną z nich i zastanawiam się gdzie wyjechać na te moje 10 dni wolnego. Jestem pewna, że gdzieś się wybiorę - w końcu wskazany jest odpoczynek od tego miejskiego szumu, tłoku i pośpiechu. Patrząc po internecie trafiłam na ciekawą ofertę Ok-tours.com.pl, które organizuje wycieczki do wielu krajów. Skłaniam się ku Wyspom Kanaryjskim, a najbardziej ku Fuerteventura. Myślę, że zdecyduję się na All Inclusive
-
26-11-10, 09:11 #7RaquelGość
-
19-09-12, 13:58 #8WitkaGość
Odp: Gdzie i jak spędzić ferie?
Money.pl ma rację - w kazdym razie co do mnie, bo na zimowe ferie zawsze wybieram góry.
Zakopane (http://www.zakopedia.pl/), narty, śnieżek i ten niepowtarzalny klimat.
No i "szusu szusu"!)
-
28-10-13, 14:52 #9kuropatwaGość
Z tym Zakopanem to się zgodzę. Latem rzadko wyjeżdżam w góry - wtedy przeważnie wybieramy Bałtyk, albo jeziora żeby zaoszczędzić, za to zimą nie żałuję sobie niczego.
Jest fajny hotel w Zakopcu: Mercure - http://www.accorhotels.com/pl/hotel-...wy/index.shtml - tam się zatrzymujemy chociaż na kilka dni i w tym mamy już wszystkie atrakcje, nawet jak pogoda nie dopisuje na narty.
-
02-11-13, 21:36 #10
- Mieszka w
- Nowy Sącz
- Siła Reputacji
- 0
Tatry i tylko Tatry! Dzieciaki zawsze zachwycone. Zaśnieżone tatrzańskie dolinki niczym w baśni Królowa Śniegu, kąpiel w termach na powietrzu w mrozie, zjazd z dzieciakami na jabłkach ze szczytu Gubałówki, stoki przyjazne rodzinom, pizza w Szymoszkowej po kilkunastu zjazdach, niepowtarzalny klimat... długo by wymieniać :-)
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)