Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
Temat: Środki wspomagające potencję
-
18-02-10, 00:37 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
18-02-10, 03:55 #2
- Siła Reputacji
- 0
Nie znamy.
Spróbuj (dodatkowo) odpowiedniej diety, wiele naturalnych produktów (niektóre warzywa, owoce morza itp) ma działanie wspomagające; zresztą tutaj podstawą jest po prostu zdrowie.
Nie wiem, czy byłeś u lekarza, ale warto – powodem kłopotów mogą być po prostu problemy zdrowotne.
-
18-02-10, 17:41 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
18-02-10, 21:43 #4
- Siła Reputacji
- 0
Według mnie najlepsza metoda na Twój problem, to o ile do tej pory wszystko było ok, a teraz nie bardzo, to radzę zweryfikować dotychczasowy tryb życia, stosunki z partnerką, obecność ważnych wydarzeń, być może nadmiar stresu. Krótko mówiąc musimy namierzyć przyczynę niedyspozycji. A być może wtedy obędzie się bez wspomagaczy.
Jeśli powyższe warunki nie zaistniały to kolejnym krokiem należy udać się z wizytą u lekarza. Być może urolog lub inny specjalista pomoże w tej sytuacji, może się okazać, że to coś poważnego, a może nie.
On też, lekarz się znaczy, na pewno będzie wiedział więcej jak Ci pomóc.
-
20-02-10, 01:36 #5
- Siła Reputacji
- 0
Hmmm, diety ani życia zbytio nie zmieniałem ostatnio. Stres z pracy jakiś jest, oczywiscie, ale nie wiem czy aż taką rolę mógł odegrać nagle... Dlatego niekoniecznie chcę odrazu iść do lekarza i brać mocne leki na receptę. Chciałem najpierw spróbować na własnarękę - pogadać z dziewczyną, może cos zmienić włąśnie w diecie, wspomóc się czymś naturalnym i nieszkodliwym jak te naturalne środki bez recepty...
-
20-02-10, 09:35 #6
- Siła Reputacji
- 0
W takim razie, wydaje mi się, że ta przypadłość, o ile nie ma podłoża chorobowego, może być tymczasowa. Oczywiście wróżyć z fusów nie będziemy, bo lekarzem nie jestem, więc jeśli doraźne środki nie pomogą, nie można wykluczyć wizyty u specjalisty.
A w tej sytuacji, myślę, że środki, o których wspomniałeś mogą spełnić swoje zadanie. Czy są skuteczne? Nie wiem, nie próbowałem. Szkodzić nie powinny.
-
20-02-10, 13:52 #7
- Siła Reputacji
- 0
-
22-02-10, 16:24 #8
- Siła Reputacji
- 0
Nie, przez "ostatnio" miałem na myśli "nie zmieniam w sobie i swoim stylu życia nic zazwyczaj"
(nie palę, przestałem pić duże ilości alkoholu parę lat temu, jem normalnie, itp.)
Dankot - dziękuję za szczerą poradę. Póki co spróbuję się zatem z Penigrą czy innymi "środkami doraźnymi", a gdyby nic nie pomogło - do lekarza. Dobry plan
-
26-05-10, 15:59 #9
- Siła Reputacji
- 0
zawsze też możesz polecić się farmaceutek w aptece, jeżeli ten temat będzie dla Ciebie zbyt krępujący na rozmowę w cztery oczy, to można skorzystać z apteki internetowej, wiem, że na e-lek.pl jest kompetentna obsługa, często uzyskiwałam tam bardziej przydatne porady niż w tradycyjnych aptekach, także może taki sposób konsultacji też Cię zainteresuje
-
03-10-14, 13:09 #10wielkibratGość
Odp: Środki wspomagające potencję
W Polsce rozpoczęto sprzedać iqman, widziałem niedawno reklamę - sam korzystałem z tego jeszcze mieszkając i pracując w UK. Miałem trudny okres pod względem psychicznym, w zasadzie całkowicie odechciało mi się sexu, jednak z czasem wszystko wróciło. Teraz jestem inną osobą. Kilka tygodni kuracji zmieniło życie... diametralnie...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)