Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
-
01-03-10, 19:27 #1
- Siła Reputacji
- 0
Internetowa Księga Skarg i Zażaleń; nowy serwis; nowości, komentarze, opinie, porady
Zapraszamy serdecznie do najnowszego serwisu, Pierwszej Internetowej Księgi Skarg i Zażaleń.
W serwisie znajdują się następujące działy tematyczne: Finanse, Poczta, Telekomunikacja, Edukacja, Sklepy, Urzędy, Dział Miejski, Lecznictwo, Rekreacja, Budownictwo, Pracodawcy, Pozostałe.
Strony wyposażone są w wygodną i funkcjonalną wyszukiwarkę.
Użytkownicy serwisu mogą dodawać własne wpisy i opinie do serwisu, po zapoznaniu się z regulaminem serwisu, i rejestracji na portalu. Wpisy dodawane na portalu służą informacji dla użytkowników w zakresie dostępnych na rynku firm, produktów i usług.
Jeśli masz kłopot, problemy z firmą, instytucją, opisz swoją sprawę i sytuację w naszej Internetowej Księdze Skarg i Zażaleń.
Polecamy Państwu serdecznie nasz serwis, zapraszamy do czytania tekstów i publikowania swoich, własnych opinii.
Załączamy pozdrowienia,
Zespół Internetowej Księgi Skarg i Zażaleń.
www.ksiz.pl
-
07-06-11, 13:33 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
14-06-11, 15:09 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
14-06-11, 15:21 #4
- Mieszka w
- Kraków
- Siła Reputacji
- 0
-
14-06-11, 20:31 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
02-07-11, 16:18 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
31-01-13, 13:28 #7
- Mieszka w
- Poznań
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Internetowa Księga Skarg i Zażaleń; nowy serwis; nowości, komentarze, opinie, po
Co komu po tematyce - pozytywnej czy negatywnej, i tak najważniejsza jest to czy zyska fanów i zdobędzie wysoki ranking.
Nie ma głupich i mądrych, złych i dobrych stron internetowych, są tylko popularne i niepopularne.
-
31-01-13, 15:41 #8
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Internetowa Księga Skarg i Zażaleń; nowy serwis; nowości, komentarze, opinie, po
zaintrygowały mnie przede wszystkim negatywne wypowiedzi ... zajrzałam na stronkę i...
popatrzmy, ale naprzód obrazek
Uploaded with ImageShack.us
a teraz tekst:
Kategoria: Chemia
Zagrożenie: Chemiczne
Seria/typ: Lot 0310, Exp. 03.2013, CTL 60416/3
Kraj wykrycia: Niemcy
Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Rok wykrycia: 2011
Numer raportu: 36/2011
Opis produktu:
Tusz do tatuażu w kolorze czarnym, zapakowany w półprzeźroczysty, plastikowy pojemnik z dozownikiem. Na
opakowaniu są naklejone etykiety.
Zagrożenie:
Produkt stwarza zagrożenie chemiczne, ponieważ zawiera 27 mg/kg wielopierścieniowych węglowodorów
aromatycznych (WWA).
Produkt nie jest zgodny z niemieckim prawem krajowym.
Źródło: http://ec.europa.eu UWAGA
i ...... złapali oszusta... Niemcy złamali prawo narażając zdrowie ludzi ... tak, tak ... trzeba uważać co nam sprzedają ...
JEDNAK TAKIE STRONKI SĄ POTRZEBNE ... należało by je rozpropagować ...
@jesu
Jestem przeciwny tego typu stronom, żerujecie na typowo polskiej skłonności na wszystko i wszystkich...
Też mi się nie podoba taki projekt. Wydobywacie z ludzi tylko żale, oni będą mieli ich coraz więcej i jeszcze dojdą do wniosku, że wszystko jest złe. A co do wyglądu strony, to wydaje mi się, że bardziej czarno - biała kolorystyka powinna być na tak smutnej witrynie ;P
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)