Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34
Temat: Operacja plastyczna faceta?
-
10-05-10, 07:04 #1
- Siła Reputacji
- 0
Operacja plastyczna faceta?
Powiększanie biustu, uwydatnianie pośladków czy podkreślenie ust albo regulacja rysów twarzy, to cele operacji plastycznych kobiet.
Ja zaś się zastanawiam czy Panowie w Polsce też mają ochotę na operację plastyczną. Co byście chcieli w sobie zmienić mając nadmiar gotówki?
-
11-03-11, 12:13 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
11-03-11, 13:03 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
11-03-11, 15:55 #4
- Siła Reputacji
- 0
Nie kroiłbym się. Nie jest to sprawa pieniędzy, ale jestem upartym estetą i zwolennikem naturalności, zarówno u Kobiet, jak i u facetów.
Znam Panie naprawdę piękne i erotycznie niesamowicie ponętne - bez pudrów, szminek, farb do włosów i kremów, no... może Nivea - na noc. To zapewne kwestia genów.
Sobie zaś narzucam rygor: wagi, umięśnienia, świeżości o każdej porze, to krojenia nie wymaga. Już prędzej może bycia zawodowym wojskowym (nie jestem).
-
11-03-11, 18:19 #5
- Siła Reputacji
- 0
Nie chcesz wiedzieć jak ten brak pudrów, szminek, farb do włosów itp. wygłąda, u kosmetyczki, fryzjera i innych salonach piekności. A ze świecą szukać takiej, która rzeczywiście używa tylko kremu na noc i jest piękna. Ale piękno też ma różne swoje odsłony. Rubens też malował piękne nagie kobiety ważące powyżej setki z masakrycznym celulitem...
-
11-03-11, 22:34 #6robertooGość
-
11-03-11, 23:49 #7
- Siła Reputacji
- 0
Hmmmmm... Aktualnie jestem raczej zainteresowany poszukiwaniami
i to z przedziału około 50 lat. Znam Panie, które na pewno są naturalne, zresztą sztuczny kolor włosów - inaczej wygląda i jest zbudowany włos naturalnie ciemny, inaczej naturalnie jasny, różnica nie tkwi w kolorze - każdy "wzrokowiec" bez trudu rozpozna. Streszczę to tytułem filmu "Zapach kobiety"
...
Ponadto za dyskwalifikujące kobiecość uznaję:
-palenie tytoniu;
-obuwie typu szpilki;
-używanie jaskrawych szminek;
To nie jest piękno w moim odczuciu - to zaniedbanie siebie. Nie czarujmy się, utrzymanie w wieku średnim masy ciała 60-70 kilogramów (dla wzrostu około 170cm), plus odpowiedniej do tej wagi masy mięśni wymaga wysiłku, i żadnym kosmetykiem tego efektu uzyskać się nie da. Trzeba do tego ruchu, pływalni, biegania, gimnastyki, diety.
Ważne jest ,też abyśmy - obie płci - nie robili "wyrzeczeń", aby nasza kondycja i forma były trwałym elementem stylu życia, a nie krótkotrwałą akcją w celu pozyskania partnerki-partnera.
Osobna historia to dopasowanie intelektualne...
Pozdrawiam
-
14-03-11, 09:28 #8
- Siła Reputacji
- 0
W sumie to teraz już nie dziwi facet u którego w łazience stoi cała półka, gillete'ów, vichy i innego zawracania głowy, kuchnia pełna jakis xenn, vitalio, aqua slimow i czego tam jeszcze itd.
To pewnie i operacja plastyczna nie dziwi.
Chociaz dla mnie to troche pedalskie.
Ale twarz moze niekoniecznie Pitta to sam bym chętnie wziął
-
14-03-11, 09:40 #9
- Siła Reputacji
- 0
Hehe, dobrze to opisałeś - bo wielu mężczyzn dziś używa większej ilości kosmetyków niż niektóre kobiety ;p Może jestem staromodny, ale uważam, że takie zabiegi powinno pozostawić się kobietom, mężczyzna za bardzo przeczulony na punkcie własnego wyglądu traci w moich oczach.
Co oczywiście nie zwalnia żadnego z nich z obowiązku dbania o siebie - kondycję, estetyczny wygląd, higienę.
Stricte nie mam nic do operacji plastycznych, jeśli ktoś ma poprawić sobie na przykład nos żeby czuć się dobrze i do tego go na to stać - proszę bardzo. Ale spędzanie połowy dnia w łazience przed lustrem i przewrażliwienie na swoim punkcie po prostu zakrawa na śmieszność ;/
-
14-03-11, 15:18 #10
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)