Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28
-
22-05-14, 11:00 #21pepkaGość
Odp: dla wszystkich poszukującyc pracy za granica i obawiających się wyjazdu z kraju
U mnie większość znajomych wyjeżdża za granicę albo do rodziny która już tam jest, mieszka i pracuje albo przez agencje zatrudnienia. Ta druga opcja jest głównie wykorzystywana przez studentów. Sam gdy byłem na studiach to wyjechaliśmy za pośrednictwem Work Service do Szkocji do pracy w chłodni. W ten sposób pierwszy raz zarobiłem większe pieniądze. Mam taką zasadę, nie ważne gdzie - ważne aby z fajnym towarzystwem. Wtedy nawet na Grenlandii lub na Saharze nie będzie nudów
W poszukiwaniu ofert pracy zajrzyjcie jeszcze w internecie.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 20-11-18 o 21:29 Powód: spam
-
29-01-15, 03:31 #22ratunGość
-
22-01-16, 19:34 #23BuniaGość
Odp: dla wszystkich poszukującyc pracy za granica i obawiających się wyjazdu z kraju
Masz rację , w Polsce pracy nie brakuje. Ja ją znalazłam nie wychodząc z domu, przez internet. Zgłosiłam się do jobsplus i podali mi tyle ofert, że już nikt mi nie wmówi, że mamy bezrobocie. Jak się komuś nie chce robić to każda wymówka jest dobra. Za granią może zarobki lepsze, ale też nie jest lekko.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 22-01-16 o 23:04
-
28-03-16, 15:55 #24
- Siła Reputacji
- 0
-
04-08-16, 10:06 #25aleksmGość
jest dużo firm teraz oferujących wyjazdy do pracy za granicę i w większości oferują bardzo dobre warunki. Ja sama skorzystałam z (wycięty spam), dzięki nim wyjechałam do Niemiec i pracowałam w restauracji
zdobyłam cenne doświadczenie, dużo się nauczyłam i teraz otwieram swoją własną
Ostatnio edytowane przez wolf ; 04-08-16 o 14:35
-
17-07-18, 05:53 #26
- Siła Reputacji
- 0
-
19-11-18, 20:21 #271dorotaGość
Moja siostra niedawno wyjechała do pracy do Niemiec jako opiekunka osób starszych. Pierwszy raz wyjeżdżała do pracy więc skorzystała z oferty zatrudnienia. Zanim umowa została podpisana najpierw odbyła kilka etapów rozmowy kwalifikacyjnej, gdzie sprawdzano jej znajomość języka i dotychczasowe doświadczenie. Firma załatwiła wyjazd od początku do końca i gdyby coś się działo zawsze może liczyć na pomoc.
Wydaje mi się, że najważniejsza gdy planujemy pracować za granicą bez względu na to jakie to ma być stanowisko jest właśnie bardzo dobra znajomość języka w którym planujemy pracować lub chociaż bardzo dobra znajomość języka angielskiego. W sytuacji gdyby na miejscu okazało się, że nie wszystko jest tak jak być powinno, znając język łatwiej sobie poradzić.Ostatnio edytowane przez wolf ; 20-11-18 o 21:36 Powód: wycięta reklama
-
18-12-18, 14:37 #28karolinamazurGość
Myślę, że jeśli chcesz wyjechać za granicę, aby zarobić, to nie jest problem, teraz jest wiele stron, w których możesz znaleźć pracę. Praca za granicą to dobry początek nie tylko do zarabiania pieniędzy, ale także do budowania życia w nowym miejscu.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 10-01-19 o 19:35 Powód: Wycięty spam
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)