Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: Portal Randkowy
-
13-12-10, 20:53 #1
- Siła Reputacji
- 0
Portal Randkowy
Witam was serdecznie!
:stop:Prosze przeczytac dokładnie!!!:stop:
Porzebuje CMS + pluginy które spełnia moje oczekiwania.
Chciałbym otworzyć serwis społecznościowo - randkowy
Wszystko co w NK + co w serwisie RANDKA.PL
Chodzi o zaproszenia, czaty, forum, dodawanie znajomych, wiadomośc PW,
Chce taki mini portal
i prosze nie pisać ......"potrzzebujesz takie i takiego wkładu" bo ja wiem to
mam nadzieje ze ktoś mi poradzi dobry CMS+ pluginy:wyklad:
Pozdrawiam!:hipiska:
-
15-12-10, 07:35 #2zimnyGość
Takie CMS jak ma NK, czy randka, to "ubrania szyte na miarę".
Szukaj kogoś kto Ci napisze to dokładnie pod Twoje wymagania i oczekiwania, a nie szukaj gotowych rozwiązań do których będziesz Ty sie dostosowywał. Chyba, ze jednak nie chodzi o cos takiego, wtedy nawet na WordPress, Joomli czy innym da sie zrobic taki miniportal...
-
11-02-11, 12:10 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
25-03-11, 12:46 #4
- Siła Reputacji
- 0
Mnóstwo jest aktualnie programistów/firm, które oferują cms-y społecznościowe. Oczywiście tych darmowych nie opłaca się brać, jeżeli masz zamiar odnieść jakieś korzyści finansowe. Jeżeli chodzi o płatne oferty to poszukaj je w różnych katalogach, wyszukiwarkach. Ja znalazlem takową ofertę : http://www.favore.pl/145042_portale-...pomorskie.html . Wydają się być profesjonalną firmą.
-
08-11-21, 17:30 #5
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Portal Randkowy
Bardzo fajny portal randkowy, na którym możesz poznać ciekawe i wartościowe osoby znajdziesz tutaj - https://randkujmy.co.uk/.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)