Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
-
15-05-05, 13:10 #1
niechę IE jako domyślnej przeglądarki !!
POMOCY!! nie mogę w opcjach neostrady zmienic domyslenj przegladarki, tylko IE i IE !!! do tegp nie moge też zmienić tam storny startowej http://81.222.131.49/index.php na zadna inna, a z niej instaluja mi sie jakies erotyczne smieci na kompie (nawet kiedy wcale nie kozystam z IE, wystarczy polaczenie z netem) !!!
Nie umiem nic z tym zrobic, a probowalam juz tylu rzeczy: programy anty(i wszystko co tu mozliwe) zmiany poprzez uruchom-regedit-i te dalsze klucze...
Mam OPERE chce ja jako domyslan przegladarke i chce zapomniec o IE i jego cholernej stronie startowej !!!
Co mam robić??
-
15-05-05, 14:20 #2
- Siła Reputacji
- 0
Witaj.
Proponuję skorzystać z kilku programów:
:arrow: Ad-Aware
:arrow: Spybot Search & Destroy 1.3
... a z niej instaluja mi sie jakies erotyczne smieci na kompie (nawet kiedy wcale nie kozystam z IE, wystarczy polaczenie z netem) !!!
Pozdrawiam,
Tomek.
-
16-05-05, 00:34 #3
- Siła Reputacji
- 0
W opcjach neostrady nic się chyba nie da zmienić - próbowałam, bo sama mam neostradę. Słyszałam, że istnieje możliwość zainstalowania samego modemu bez ich (tzn. z TP) aplikacji, ale ja tego zrobić nie potrafię.
IE nie lubię, więc zainstalowałam Mozilkę. W niej właśnie ustawiłam, by była domyślną przeglądarką. Opery nie znam, ale podejrzewam, że ma ona też taką opcję.
Czasem zdarza mi się jednak korzystać z IE, ale nic mi się samo wtedy nie instaluje. Mam XP prof.
Radziłabym sprawdzić komputer czy nie masz zainstalowanych malware.
-
16-05-05, 08:11 #4
- Siła Reputacji
- 0
Słyszałam, że istnieje możliwość zainstalowania samego modemu bez ich (tzn. z TP) aplikacji, ale ja tego zrobić nie potrafię.
-
18-05-05, 18:19 #5
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)