Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
Temat: Biuro rachunkowe dla firmy
-
05-07-13, 00:33 #21
- Siła Reputacji
- 0
-
10-02-15, 09:41 #22
- Siła Reputacji
- 0
-
18-02-15, 10:45 #23andziaGość
Odp: Biuro rachunkowe dla firmy
Wy naprawdę macie czas i tyle odwagi żeby samemu prowadzić sobie księgowość i jeszcze chodzić na jakies kursy księgowe? jesli tak to podziwiam i zazdroszczę
bo ja nawet miałam bardzo często problemy z tym żeby dowieźć księgowej faktury na czas
ja nawet zmieniłam ostatnio biuro rachunkowe na bardziej korzystne dla mnie (teraz mnie obsługują Super Księgi z Wrocławia (spam) ) bo po dokumenty sami do mnie przyjeżdżają, mam dostęp online, wsparcie prawne,finansowe i windykacyjne w jednym miejscu. Przy moim zabieganiu i braku czasu to idealne rozwiązanie. I finansowo też korzystniej wyszłam bo nie dość że mam przez pierwszy kwartał rabat 50% na wszystko to i miesięcznie sa tańsi niż poprzednie biuro
Nawet przeniesieniem dokumentów z poprzedniego biura Super Księgi sie zajęły, ja nie musiałam tam nawet jechać - powiem wam że wygoda z takim biuremOstatnio edytowane przez wolf ; 28-02-15 o 14:15
-
18-02-15, 19:27 #24marysiaGość
Jeszcze jedna sprawa - warto zawczasu zorientować się, czy biuro oferuje też przechowywanie i archiwizowanie dokmentów. Mówię z własnego doświadczenia, bo ja o to niestety nie zadbałam.
Teraz prawdopodobnie będę musiała zlecić przechowywanie dokumentów zewnętrznej firmie, takiej jak ta: (spam) , bo już powoli zaczyna mnie to przerastać.Ostatnio edytowane przez wolf ; 28-02-15 o 14:15
-
28-02-15, 09:11 #25carolajnGość
-
10-08-15, 10:04 #26Charles_SevenGość
W przypadku poszukiwania biura rachunkowego warto zajrzeć na stronę (spam). Serwis bezpłatnie dopasowuje najlepsze oferty biur rachunkowych. Wystarczy wypełnić krótki formularz dotyczący swoich wymagań i potrzeb. Po krótkim czasie oferta pojawi się u Państwa.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 19-05-16 o 20:52
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki