Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Temat: Olej lniany
-
08-07-11, 11:34 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
13-07-11, 16:25 #2
- Siła Reputacji
- 0
witam.olej lniany,działa wtedy,kiedy jest tłoczony na zimno,kupować należy go wyłącznie w aptekach,szanujące sie apteki mają go w małych lodówkach.Ten olej faktycznie działa,ja go zażywam dopiero przez 6 tygodni,po 3 stołowe łyzki dziennie.Układ pokarmowy zaczął działać,w związku z tarczycą miałam z nim problem,lepiej zapamietuję fakty itd.W dobrym oleju jest omega 3i 6 to samo mówi za siebie.Podoba mi się równiez to że,moja skóra już nie jest jak rybia łuska,a taką była bo tarczyca mi zastrajkowała.
-
06-10-11, 19:21 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
24-10-11, 10:45 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
09-11-11, 22:50 #5
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
W aptekach nie widziałam, ale są sklepy ze zdrową żywnością, w których można kupić. Poza tym, polecam też sprawdzonych sprzedawców lub e-sklepy w internecie. Ale tylko takie, które wiadomo, że sprzedają go w sporych ilościach - tym samym jest świeży, a nie zalega w magazynie.
-
17-11-11, 22:07 #6
- Siła Reputacji
- 0
olej lniany
Witam, ja używam oleju lnianego i bardzo sobie chwalę. Trochę czytałam na temat różnych diet i dowiedziałam się jak ważne dla naszego organizmu są kwasy omega3, a co za tym idzie, że najlepszym ich źródłem są siemię lniane i zimnotłoczony olej lniany. Olej włączyłam do jadłospisu 2 miesiące temu. Łykam 1 łyżkę dziennie, jeśli to możliwe dodaję do innych potraw (oczywiście nie smażę na nim, to by zabiło wszystkie jego prozdrowotne właściwości). Lepiej trawię, mam lepsze ciśnienie, o wyglądzie włosów nie wspominając. Zaopatruję się w e-sklepie zielony nurt , jest świeżo i szybko. Dodam, że olej lniany jest dużo bogatszy w omega3 niż olej z wątroby rekina, ot...ciekawostka. Pozdrawiam.
-
22-11-11, 19:53 #7
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki