Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54
-
22-11-11, 21:13 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
22-11-11, 23:51 #2
- Mieszka w
- Czestochowa, Poland
- Siła Reputacji
- 0
-
23-11-11, 11:04 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
23-11-11, 12:51 #4
- Mieszka w
- Czestochowa, Poland
- Siła Reputacji
- 0
-
24-11-11, 09:50 #5
- Siła Reputacji
- 0
Ja bym chyba zaczął od tego co konkretnie autor ma na myśli pod słowami "maksymalnie funkcjonalny i praktyczny do wykorzystania w biznesie". To że maile będą wysyłane/odbierane to już wiemy. Może jednak być akurat w podpunktach coś, co jeden lub drugi z produktów robią/obsługują lepiej i wtedy będzie można mówić o jakichś konkretach. Zauważmy, że każdy z wspomnianych telefonów ma swoje wady i zalety, które do wymagań trzeba jakoś odnieść. Jednym z minusów Iphona4 jest jego olanie technologii flash, która jednak jest jeszcze dość powszechnie wykorzystywana i może to utrudniać w jakiś sposób funkcjonalność.
-
25-12-11, 16:56 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
25-12-11, 19:57 #7
- Siła Reputacji
- 0
Ja mam Galaxy Note, ojciec uzywa Iphone 3G. Nieporownywalna roznica jest z korzyscia dla Galaxy. Te obrazki tutaj wklejone porownujace iphone do kamienia sa jak najbardziej trafne. Iphone to jeden wielki beton, co ci zainstaluja z tym musisz zyc. wgrywanie oprogramowania plikow itd tylko przez itunes, co doprowadza mnie osobiscie do bialej goraczki. A telefon z androidem?... Moze musisz spedzic chwilke na konfiguracji, ale tylko dlatego ze ma taki ogrom funkcji. Nie wyobrazam sobie uzywac iphona do czegokolwiek innego niz do telefonow/sms i muzyki. Androidy moga o wiele wiecej. Iphone to zwykla zabawka dla dzieci i szpan na marke dla ludzi ktorzy pojecia nie maja co mogliby robic ze smartphonem.
Iphone jest po prostu kultowy, i zgadza sie ze Apple zainicjowal rewolucje smartphonowa, ale Android i Samsungi i HTC bija Apple na leb w tej chwili.Ostatnio edytowane przez Arkanis ; 25-12-11 o 20:00
-
26-12-11, 18:40 #8
- Siła Reputacji
- 0
Według mnie SGS byłby rozsądniejszym wyborem. Jest bardziej funkcjonalny, po wgraniu odpowiedniej aplikacji (w telefonach z serii galaxy jest ona domyślnie zainstalowana) można otwierać i edytować pliki office (włącznie z power pointem) a wirtualna klawiatura niewiele odstaje od tego z iPhone'a.
-
04-01-12, 10:08 #9
- Siła Reputacji
- 0
Do biznesu to najlepszy jest blackberry zwłaszcza jeżeli chodzi o maile
ale z tych dwóch brałbym iPhone'a. Sam używam telefonu na androidzie i planuję zakup iPhone'a 4. Z androidem można robić wiele i fakt iOS pozostawia jeszcze wiele do życzenia, ale jest niezwykle łatwy i intuicyjny w obsłudze. Jeżeli miałbym kupować teraz coś z androidem to pewnie były to tablet bo w tym wypadku moim zdaniem bije on Appla na głowę.
-
15-05-12, 10:33 #10
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki