Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29
Temat: pobieraczek
-
13-12-12, 10:14 #21
- Siła Reputacji
- 0
Odp: pobieraczek
Dziwi mnie fakt, że podczas rejestracji na takim serwisie ludzie podają swoje prawdziwe dane osobowe.
Wygląda to tak jakbym wszedł do sklepu przedstawił się a potem wziął z niego jakiś towar nie płacąc i po jakimś czasie przychodzi do mnie informacja że owszem możesz brać produkty z mojego sklepu lecz płać abonament.
Przecież ludzie rejestrując swoje konta na pobieraczku nie robią tego żeby dołączyć do społeczności ludzi zarejestrowanych na tym portalu tylko w większości, żeby ściągać nielegalnie treści które są tam umieszczane czy się mylę??
-
13-12-12, 22:40 #22
- Siła Reputacji
- 0
Ja tam się zarejestrowałem praktycznie na samym początku jak narodził się pobieraczek, i co niv mi nie zrobili. bombardowali mnie dziwnymi różnymi meilami,a było to z 4-5 lat temu . Denerwowały mnie te meile, to założyłem filtr, i po kłopocie . Nie miałem żadnej sprawy w sądzie , nic mi nie zrobili, i wam też nic nie zrobią .
Oni zwyczajnie straszą , i jak złapie się jakiś naiwniak, to wpłaca im pieniądze
-
13-02-13, 13:28 #23
- Siła Reputacji
- 0
Bo nie trzeba nic robić, na tym portalu rejestruje się oczywiście tak jak wszędzie masa ludzi, których nie czyta regulaminu klikamy tylko akceptuj i korzystamy z serwisu to normalne ale ktoś stwierdził że można na tym zarobić i stworzył sobie pobieraczka. Co ciekawe nie zaczęli od małych kwot tylko od razu z grubej rury prawie 100 zł. Serwis zarabia tylko i wyłącznie na przestraszonych dzieciach albo naiwnych ludziach, którzy w panice przed sprawą w sądzie płacą i chcą mieć spokój. Ja nie zrobiłem tam konta ale wielu znajomych i owszem po paru tygodniach przyszedł im mail trochę się na początku zestresowali potem pośmiali i zostawili nic nikt nikomu nie zrobił bo im nie opłaca się iść do sądu o marne 100 zł. Koszty byłyby większe od wygranej kwoty... A więc nie płaćcie i korzystajcie
-
27-02-13, 14:19 #24
- Siła Reputacji
- 0
Hmm... wydaje mi się też, że nie każdy posiada nazwijmy to cyfrową intuicję i niektórzy z góry potrafią ocenić czy jakaś strona jest dobra, czy zła... inni natomiast w ogóle tego nie rozróżniają. Przykładem takiej osoby jest mój tata - wchodzi na każdą stronę, rejestruje się gdzie popadnie, klika w dziwne reklamy... a później "dziecko, bo coś ściągnąłem, co mam teraz zrobić". Nie wiem czym to idzie...
-
28-07-14, 23:59 #25
- Siła Reputacji
- 0
Mnie najbardziej dziwi to, że choć o pobieraczku jest i było głośno to ludzie nabierają się na te same numery. Powstał serwis plikostrada i znowu jest ten sam problem. Tutaj jest artykuł o tym. Podobna szata graficzna, podobny regulamin i podejrzewam, że ci sami właściciele...ale tym razem zarejestrowali firmę w emiratach arabskich.
-
29-07-14, 16:28 #26joonek9Gość
-
29-07-14, 17:54 #27
-
04-08-14, 07:40 #28Piotr BenetGość
-
04-08-14, 11:04 #29simian raticusGość
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki