Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
-
06-06-05, 14:48 #1
- Siła Reputacji
- 0
strona o serii gier: THPS i THUG
Adres strony to:
www.thawk3.prv.pl
Strona nawizuje tematyk do serii gier Tony Hawk's Pro Skater.
Chciabym, eby kto si wypowiedzia na temat tej stronki, co jest dobrze, co jest le, co wypada zmieni etc. Z gry dziki
-
06-06-05, 16:06 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
06-06-05, 18:45 #3
- Siła Reputacji
- 0
Po prostu robi linki w formacie CODE, bo jestem do tego przyzwyczajony z innego forum. Tam uwaano e 'ywe linki' s indeksowane przez roboty, a co za tym idzie jest to swojego rodzaju reklama. Jeli nie widzicie nic przeciwko, to bd stosowa normalne linki :P.
PS. A tak jeste leniwy, eby nacisn CTRL+C, CTRL+V??? :P
-
06-06-05, 19:11 #4
-
06-06-05, 21:49 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
07-06-05, 01:40 #6
- Siła Reputacji
- 0
Newsy:
Powiem tyle - nie mam za bardzo czasu, żeby zajmować się stroną- jeśli ktoś jest w stanie pomóc mi przy robieniu działu o THUG2 to zapraszam na GG:7597603. Jedna dobra wiadomość - znalazłem czas żeby w końcu dokończyć dział z THUG1
Napisał: NortonEX @ 6-02-2005 21.10
-
07-06-05, 22:36 #7
- Siła Reputacji
- 0
Ok, zjechali Cie na wstepie - u nas to standard. Ale ja zaczne wyliczać co mnie drażni a potem podsumujemy i zobaczymy, czy reszta miała racje ;-)
Zaczynamy...
Wbijam na stronkę - prv.pl i lycos.co.uk. Dosyć wybuchowe połączenie bo i tu i tu z hostingiem różnie. Ale jak nie masz gdzie się podzieć dobre i to. Dalej.
Wybierz wersję strony:
Z muzyką
Bez buzyki
Cracki i patche... co tu dużo mówić :-)
Dobra, graficznie stronka ani troszkę mi się nie podoba, ale to rzecz gustu (ew. jego braku). Stopka na dole ma taki kolor że rozmywa się z tłem. Kolory tekstu, tła i menu pasują do siebie i niby wszystko ok, ale coś wkurza patrząc na nie.
Strona wygląda śmiesznie - menu z prawa i z lewa jest cholernie długie a treści w środku nie ma za dużo. Może zamiast rozdrabniać Menu i podmeniu zrób jakies rozsuwane. Klikasz w THPS1 i wyświetla Ci sie cala masa podrodzialow. A te wszystkie buttony wywal do dzialu Linki. Bedzie lepiej i przejrzysciej. To by bylo na tyle. W skali od 1-10 masz u mnie 5 pod warunkiem, ze to Twoja pierwsza strona. Za kazda poprzednia masz 1 ocene w dol. Ale nie zalamuj sie, moje pierwszes stronki to straszne gniony i do teraz nie wychodze ponad ich poziom 8)
P.S. Rozpisalem sie, namarudzilem a zapomnialem - dodaj tlo w srodu bo ta biala pustka jest fatalna...
-
08-06-05, 15:45 #8
- Siła Reputacji
- 0
Dzięki za ocenę
postaram się zastosować w miarę moich możliwości do twoich rad... ale jedno mnie trochę niepokoi...
Napisał Nimitz
-
08-06-05, 19:25 #9
- Siła Reputacji
- 0
Dobra, pewnie że każdy ma możliwość grania bez płyty. Nie rzucam się nawet o to, że No-CD crack łamie prawa autorskie bo jest to ingerencja w kod programu. chodzi tylko o to, że zwalasz winę na innych a w przypadku kraju takiego jak Polska skala piractwa jest ogromna. Ile osób wykorzysta ten program żeby sobie ułatwić granie w THPS z orginalnej płyty? A ile osób zrobi obraz od kumpla czy ściągnie z netu i użyje cracków z Twojej strony do odpalenia pirackiej wersji gry? Wydaje mi się, że ilość legalnych użytkowników do piratów jest śmieszna i naprawdę pomagasz tylko piratom...
-
08-06-05, 20:53 #10
- Siła Reputacji
- 0
no dobra.... wygrałeś :/ usune je stamtąd jak tylko bede mógł się zalogować na ftp (bo coś nie za bardzo teraz moge :/ chyba lycos coś zmienia)
Wysłany 08 Cze 2005 - 21:55
Post scalony autoamtycznie - edytuj swoje posty - opcja zmień
aha zapomniałem dodać..... thps (w tym wypadku wersja 3) był w CD Action za 19.90 i 90% osób (w tym ja) które znam ma właśnie orginał z tego czasopisma. Poza tym na allegro te gry chodzą po 5 zł więc chyba tutaj za bardzo piractwo nie kwitnie
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)