Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
Temat: CRM -pomocy
-
07-08-12, 11:47 #1
- Siła Reputacji
- 0
CRM -pomocy
Pomóżcie proszę.
Szef wymyślił, że wspomoże sprzedaż telemarketingiem (w firmie 10 osób). Ja mam mu znaleźć taki i niezawodny CRM, na którym będzie pracować może 5 osób, z czego najwyżej 2 na telefonach. Oprócz tego ma się dać wysyłać automatycznie maile, sms-y itp. Na razie widziałem prezentacje Limtel-a. Cena do przyjęcia nawet dla malutkiej firmy, ale specem od CRMów się nie czuję. Czy ktoś może pracuje na tej aplikacji, albo ma inną dobrą, którą może polecić?
Pozdrawiam
-
19-08-12, 12:32 #2
- Mieszka w
- Myszków
- Siła Reputacji
- 0
Proste, darmowe rozwiązanie - OpenCRM lub OpenERP. Wdrożenie praktycznie za free bo obydwa są open source = oszczędność w firmie. Z drugiej strony jak coś się posypie trudniejszy dostęp do supportu.
---------------
---------------
Pozdrawiam,
Specjalista SEO Mariusz Kołacz
Więcej informacji o mnie znajdziesz tutaj.Ostatnio edytowane przez Mariusz Kolacz ; 25-06-14 o 14:27
-
24-08-12, 14:41 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
28-08-12, 10:36 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
08-10-12, 13:00 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
12-10-12, 18:32 #6WitkaGość
Odp: CRM -pomocy
Co za dziwny szef, że kazał Ci znaleźć i już? Ja też uważam, że lepsze byłoby przekazanie zaprogramowania odpowiedniego do potrzeb firmy crm-u jakiejs zewnętrznej firmie. A nie tak hop siup, że pracownik znajdzie (no, chyba że jesteś pracownikiem za to odpowiedzialnym, to faktycznie)
-
05-06-13, 17:58 #7
- Siła Reputacji
- 0
Odp: CRM -pomocy
Uczestniczyłam w szkoleniach z CRM'a. Mówili, że CRM to bardziej wdrożenie i świadomość pracowników niż oprogramowanie. Podobno open-source'owe systemy są niezłe, tylko trzeba je umieć zainstalować, wdrożyć a potem administrować.
Słyszałam o firmie, która jest bardzo zadowolona z wdrożonego CRM - www.tkanfarb.pl. Można tam zapytać u handlowców, kto im dostarczał CRM.
-
15-06-13, 13:04 #8
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki