Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: Dostawa paczek DHL.
-
10-09-12, 11:25 #1
- Mieszka w
- Poznań
- Siła Reputacji
- 0
Dostawa paczek DHL.
Niedawno miałem przemiłą sytuację w momencie dostawy paczki przez kuriera DHL. Mianowicie zamówiłem pralkę i zapłaciłem 89 zł za wysyłkę. Kiedy kurier z pralką dojechał stwierdził, że nie wejdzie z nią do windy i nie zostawi pod drzwiami (pod adresem na który miał ją dostarczyć) tylko zostawi ją przed klatką bo nie zapłaciłem "za wniesienie". Skoro zamawiam usługę przewozową gdzie określony jest adres, pod który paczka ma trafić to chyba tam powinna trafić a nie gdzieś w pobliżu bo np. "były korki", "krawężnik jest za wysoki" albo "masz mieszkanie na pierwszym piętrze"...
-
19-09-12, 13:57 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
22-10-12, 15:13 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
27-02-13, 12:09 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
13-03-13, 09:10 #5WypowiadankaGość
Odp: Dostawa paczek DHL.
Dlatego ja już nie korzystam z usług firm kurierskich, za bardzo cwaniaczą i za wszystko by sobie osobno doliczali. Teraz jak mam jakąś większą rzecz do przywiezienia, to od razu zlecam to firmie transportowej, jak się odpowiednio to zorganizuje, to wcale nie wychodzi drożej niż w przypadku kuriera, to tylko taki mit krąży i wszyscy w to wierzą ;P Ja korzystam z taniego transportu paczek i nie narzekam, a przynajmniej wszystko mi do domu wnoszą, bo w usłudze wyraźnie jest napisane, że to usługa door to door.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 30-06-15 o 13:30
-
14-04-22, 12:48 #6
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Dostawa paczek DHL.
Uważam, że warto korzystać z usług specjalistów, aby osiągnąc jak najlepsze rezultaty. Dlatego chciałbym Wam polecić stronę https://www.pixelmedia.pl/inne/jak-e...owac-przesylki , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat ekologicznego pakowania przesyłek.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki