Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
-
29-10-12, 15:43 #1
- Siła Reputacji
- 0
Dobre rozwiązanie dla firm transportowych
Witam,
ostatnio, przypadkiem wpadłem na internecie na stronę firmy o nazwie XTrack. A czemu o tym pisze? A mianowicie prowadzę małą firmę, która zajmuje się rozwożeniem towarów do sklepów.
Postanowiłem skorzystać z oferty XTrack i teraz mogę w łatwy sposób dzięki GPS, w każdej chwili sprawdzić co dzieje się z moim pojazdami na trasie..
Jest to dość nowe rozwiązanie na rynku ale myślę,że warto zajrzeć na ich stronkęOstatnio edytowane przez wolf ; 30-06-15 o 13:30
-
17-12-12, 10:44 #2RaquelGość
-
21-12-12, 10:22 #3MiroGość
-
21-12-12, 10:31 #4RaquelGość
-
26-02-13, 13:05 #5WypowiadankaGość
Odp: Dobre rozwiązanie dla firm transportowych
To dobre rozwiązanie w dużych firmach, gdzie klient chciałby na bieżąco być informowany, co się dzieje z jego towarem i na jakim etapie jest transport, dzięki temu można wiele zaplanować, bo np. w przypadku transportu maszyn budowlanych nawet jednodniowe opóźnienie może posypać całą pracę, jeśli nie będzie planu awaryjnego.
-
21-03-13, 09:17 #6masterchefGość
na pewno w takich branżach jak transport i logistyka tego typu rozwiązania są jak najbardziej potrzebne, bo przy tak dużej ilości towaru nietrudno jest coś zgubić, a przecież jeśli klient raz się zawiedzie to już drugi raz zapewne do nas się nie zwróci tylko pójdzie do konkurencji
Ostatnio edytowane przez wolf ; 30-06-15 o 13:31
-
16-09-21, 17:16 #7
- Siła Reputacji
- 0
Jeśli prowadzisz firmę transportową to koniecznie sprawdź opcję rejestracji w T-Base - międzynarodowej giełdzie transportowej i wybieraj spośród wielu ofert destynacji i zleceń. Rejestrujesz się, zgłaszasz pojazd, czekasz na propozycje ofert i wybierasz tę, która najbardziej Ci odpowiada, dodatkowo możesz korzystać z funkcji powiadomień o ładunkach i unikniesz pustych przebiegów.
-
04-10-21, 21:46 #8
- Siła Reputacji
- 0
-
18-11-21, 13:24 #9
- Siła Reputacji
- 0
W firmach transportowych często pojawiają się problemy z rozliczaniem kierowców. Fajne rozwiązania w tej kwestii oferuje https://europim.pl/rozliczanie-kierowcow/. Polecam ich usługę!
-
26-01-22, 13:07 #10
- Siła Reputacji
- 0
Skoro już jesteśmy w temacie, to gdzie wasi kierowcy robią testy psychologiczne? My naszych wysyłamy zawsze do Centrum Badań Psychologicznych Kierowców http://pracowniapsychologii.net/badania-psychologiczne/ w Kotlinie, bo wiemy, że wykonują tam badania rzetelnie, bardzo dokładnie. To centrum jest naprawdę dobre, są skrupulatni, mają doświadczenie, no i dobre ceny, nie przepłacamy, a dostajemy kompleksowo wykonane usługi, badania, testy. Mogę ich szczerze polecić.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki