Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43
Temat: Gdzie na Sylwka?
-
14-11-12, 15:15 #1BartekMazakGość
Gdzie na Sylwka?
Gdzie uderzacie na Sylwestra?
Góry, Polska, Morze dla morsa czy jakieś inne pomysły?
(inspiracji szukam)
-
27-11-12, 12:07 #2WypowiadankaGość
Odp: Gdzie na Sylwka?
Z Sylwestrem jest ten problem, że przed nim chodzi się do pracy, a 2 dni później też trzeba iść do pracy - chyba, że jakiś szczęśliwiec może sobie pozwolić na urlop
Ja nie mogę, w związku z tym nie praktykuję Sylwestra "objazdowego", choć chętnie spędziłabym tę noc gdzieś w domku w górach...
Moje noce sylwestrowe są bardziej prozaiczne, w zeszłym roku byliśmy na sylwestrowej nocy kinowej - 3 seanse plus dyskoteka plus bufet, nie było źlechociaż...zależy co kto lubi
-
05-12-12, 16:15 #3BartekMazakGość
No ja raczej z tych mało pijących, więc to, ze potem trzeba iść do pracy zupełnie mi nie przeszkadza
Noc kinowa odpada - wolałabym jakieś wyciszenie się czy coś (Zero tłumów, nastrój, no wiesz)
-
06-12-12, 08:38 #4WypowiadankaGość
Chodziło mi raczej o to, że człowiek jest niewyspany, a nie, że na kacu :P
-
13-12-12, 15:12 #5
- Siła Reputacji
- 0
No ja w ty roku klasycznie, ale nieco dłużej. Mam urlop w pracy, jadę w góry na 5 dni - taki zimowy urlop... wreszcie!
-
15-12-12, 11:41 #6
- Siła Reputacji
- 0
jeszcze troche czasu jest a wiec sie cos wymysli
-
31-03-13, 09:45 #7WitkaGość
Ja teraz o Sylwku nie myslę
hehehe cały rok bity
-
04-04-13, 11:47 #8WypowiadankaGość
Witka, hehe, no teraz to bardziej się można zastanawiać, gdzie spędzić wakacje ;-) Choć znam osobę, która ma już plany na następnego Sylwestra ;P
-
03-06-13, 12:16 #9kuropatwaGość
Mnie się marzy co prawda nie tyle sylwester, co zobaczenie tego sławnego karnawału w Rio
Może i jest to trochę tandetne, ale za to takie beztroskie. W Polsce trudno o taką rozrywkę
Może za jakiś czas uda mi się zrealizować to ciche marzenie, bo widzę, że bilety do Rio de Janeiro są coraz tańsze, więc trzeba nazbierać tylko odpowiednią sumkę i można leciećOstatnio edytowane przez wolf ; 03-03-15 o 14:56
-
12-07-13, 12:45 #10WypowiadankaGość
Oooo, to ciekawe
A ja też chętnie raz bym uczestniczyła w takim karnawale, tak tylko, żeby zobaczyć, jak to jest
)
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki