Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29
Temat: Tablet z Androidem - warto ?
-
31-01-13, 15:34 #1
- Siła Reputacji
- 0
Tablet z Androidem - warto ?
Witam,
jestem tutaj nowy więc przepraszam jeśli wybrałem złą kategorię
zwracam się z prośbą abyście doradzili mi jaki tablet kupić . Mój budżet to 600 zł i zupełnie nie wiem jaki sprzęt wybrać. Każdy mówi mi abym brał tablet z Androidem. A ja nie wiem co zrobić i co kupićMój kolega który dość dobrze orientuje się w sprawach nowinek technicznych zaproponował mi Mistral Traveler II. Nie orientuje się za bardzo co to za tablet...może wy coś powiecie więcej?
Głównie tablet będzie używany do przeglądania internetu, zdjęć i filmów.
Pozdrawiam
-
31-01-13, 15:46 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
31-01-13, 22:01 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
31-01-13, 22:10 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
01-02-13, 08:25 #5
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Tablet z Androidem - warto ?
za 600 zł to już można szukać jakiegoś nexusa7, albo od samsunga. Sprawdzone i dobrze działają. Jeśli idzie o system to dużego wyboru nie masz, albo android albo windows przy czym tego pierwszego jest najwięcej... wczoraj czytałem jak zainstalować win8 na tablecie z andkiem i tez niby da radę
-
27-02-13, 14:21 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
28-02-13, 08:04 #7
- Siła Reputacji
- 0
Android to najczęściej spotykany system a tabletach więc za dużego wyboru nie masz, ewentualnie ipad albo coś z windowsem. Powiem że mam tablet na androidzie z trochę wyższej półki cenowej i z tym działaniem jest różnie, raz śmiga aż miło a aplikacje działają elegancko a innym razem na byle jakiej stronie internetowej może się skrzaczyć...
-
25-04-13, 09:23 #8Ewka007Gość
Myślę,że warto Android jest popularny ale przez co? Dlatego, że jest otwarty nie tak iOS wiadomo ma to swoje zalety i wady jak np duża liczba zagrożeń, ale jeśli ktoś odpowiednio zabezpieczy telefon, czy tablet i nie będzie instalował aplikacji z nieznanych źródeł to jest bezpieczny. To co mi się podoba w androidzie to maksymalna personalizacja urządzeń pracujących na tym systemie, możesz zmieniać interface do swoim upodobań i znów przykład iOS gdzie nie mamy takiej możliwości. Ogólnie korzystałam z tabletów Apple i muszę przyznać ze działają świetnie i robią na mnie wrażenie, jednak są też bardzo drogie stąd tez alternatywny i równie dobry Android nie tylko rządzi na rynku tabletów ale także telefonów.
-
30-04-13, 09:39 #9
- Siła Reputacji
- 0
-
14-05-13, 13:26 #10grazyneczkaGość
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki