Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
-
21-03-13, 10:01 #1
- Siła Reputacji
- 0
Kampania społeczna: Weź paragon od księdza
Co o tym myślicie?
Akcja „Weź paragon od księdza” ma charakter kampanii społeczno-informacyjnej.
Opis
Największą szarą strefę tworzy Kościół. Wystarczy ich opodatkować i kasy w budżecie będzie więcej, a wtedy Rostowski przestanie srać fotoradarami, paragonami, kasami fiskalnymi na zwykłych ludzi.
Akcja „Weź paragon od księdza” ma przede wszystkim charakter kampanii społeczno-informacyjnej. Chodzi o pokazanie, że gdy bierzemy paragon z kościoła, mamy pewność, że związany z operacją podatek VAT trafi do budżetu, a nie do kieszeni nieuczciwego księdza. Na wzięciu paragonu zyskuje także parafianin, bo może w razie potrzeby reklamować wadliwy towar czy usługę.
Informacje ze strony:
http://www.facebook.com/pages/Kampan...18453674863324
-
21-03-13, 12:09 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Kampania społeczna: Weź paragon od księdza
Ja wiem że na wiosnę głupiejemy ... może zgłupiałam ... ale nie rozumiem o co tu chodzi ... ta stronka na faceboku [a którym? lewym?] to strasznie prymitywna propaganda lewacka ...
mamy pewność, że związany z operacją podatek VAT trafi do budżetu, a nie do kieszeni nieuczciwego księdza
a Kościól jest zwolniony z podatku ... więc nie siej prymitywnej lewackiej propagandy ... bo to zakrawa na insynuację ...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki