Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75
Temat: Hobby na dzisiejsze czasy?
-
14-12-21, 13:14 #71
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Hobby na dzisiejsze czasy?
Kiedyś znacznie więcej i częściej grałam na komputerze, w ostatnich jednak czasach zaczynam sobie odpuszczac. Im więcej się gra, tym gra bardziej wciąga i mam wrażenie, że życie przez to przeciekało mi przez palce. Obecnie wolę sięgnąc sobie po dobrą książkę, wyjść na spacer ( również jesienią oraz zimą). Jak również przygotować coś dobrego do jedzenia.
No i zastanawiam się nad kupieniem sobie takiego roweru elektrycznego:
https://ride-e.bike/wady-i-zalety-ro...elektrycznych/
Mozę ktoś użytkuje i napisze, jak mu się taki rower sprawdza i czy jest zadowolony z decyzji?
-
03-06-22, 13:23 #72
- Siła Reputacji
- 0
A przeglądacie może różne ciekawostki np dotyczące lim centre ? Ogólnie w itwiz.pl znajdziecie wiele ciekawych informacji, wiec warto tutaj zajrzeć.
-
30-06-22, 06:32 #73
- Siła Reputacji
- 0
Uwielbiam uprawiać różne rodzaje sportu i ostatnio szukałem dla siebie jakichś żeli energetycznych i natrafiłem na stronę https://dlugidystans.pl/Naturalne-zele-energetyczne-c84. Są to naturalne żele na bazie miodu, pochodzącego z niemieckich pasiek. W zależności od smaku żele są z dodatkiem soku owocowego, kakao lub innych dodatków oraz soli z Bałtyku. Bardzo fajny produkt polecam.
-
01-07-22, 09:38 #74
- Siła Reputacji
- 0
Moim największym hobby jest podrózowanie. Jeżeli tylko mam na to czas.
Mezoterapia Jastrzębie-Zdrój
- - - Updated - - -
Moim największym hobby jest podrózowanie. Jeżeli tylko mam na to czas.
Mezoterapia Jastrzębie-Zdrój
-
07-07-22, 11:57 #75
- Siła Reputacji
- 0
W dzisiejszych czasach gdy paliwo jest drogie dobrym pomysłem jest zainwestowanie w rower elektryczny mtb, który pozwoli w łatwy sposób robić dużo kilometrów.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki