Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
-
10-06-13, 10:02 #1
- Mieszka w
- Radom
- Siła Reputacji
- 0
Gdzie wyjechać w ostatni tydzień czerwca?
Witam.
macie jakieś propozycje gdzie można wyjechać w ostatni tydzień czerwca na 5 dni? Jakieś ciekawe i ciepłe miejsce za rozsądną cenę?
Pozdrawiam
-
10-06-13, 17:36 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Gdzie wyjechać w ostatni tydzień czerwca?
Czarnogóra. Tanio, można znaleźć sobie hotel w internecie zrobić rezerwację i pojechać samochodem. Chyba,że szukasz gotowych, to sobie wpisz w google Czarnogóra 5dni etc. Morze czyste, turystów mniej niż w innych krajach ciągle obleganych,więc większy spokój i ceny niższe niż np. w Bułgarii.
-
12-06-13, 18:10 #3
- Siła Reputacji
- 0
Eeee 5 dni i decydować się na wycieczką zagraniczną... Słabo :P Lepiej gdzieś w Polskę ruszyć i wypocząć, np. na Mazury. Chociaż to akurat wakacje się zaczną i pewnie tabun dzieciorów z kolonii się tam zwali... Może spróbuj poszukać oazy spokoju w podlaskim, np. w Mielniku nad Bugiem. Piękne okolice, folklor, wieś, cisza i spokój i na pewno nie wydasz dużo. A tam jest co zobaczyć - do Białowieży blisko, na Białoruś blisko
-
19-06-13, 11:18 #4Ewka007Gość
widzę, że mieszkasz w Radomiu, ja więc postawiłabym na Mazury albo Puszczę Białowieską - można sobie zrobić sportowy weekend: z rowerami, pieszymi wędrówkami czy żaglówkami na mazurskich jeziorach :-)
-
01-07-13, 14:04 #5kuropatwaGość
Jeśli mieszkasz blisko zachodniej granicy, możesz wybrać się np. do Berlina.
Tu masz przewozy do Niemiec.
-
08-07-13, 20:01 #6
- Siła Reputacji
- 0
Roztocze i jeszcze raz Roztocze - położone na Lubelszczyźnie, ze stolicą w Zwierzyńcu. Polecam zupełnie szczerze, bo choć tam nie mieszkam, to wiele razy bywałem i zawsze wracam. Klimat, który panuje na Roztoczu można poczuć dopiero kiedy się tam przyjedzie.
-
09-07-13, 22:07 #7marysiaGość
Ostatni tydzień czerwca mamy już za sobą, ale podepnę się pod temat.
Moje pytanie brzmi trochę inaczej - gdzie nad jezioro? Jakie miejsca polecacie, co warto zobaczyć?
Zaczęłam przeglądać portal turystyczny z linka i całkiem zgłupiałam
-
12-08-13, 08:12 #8
- Siła Reputacji
- 0
Ja w ten czwartek jadę na Chrowację
-
12-08-13, 11:39 #9
- Siła Reputacji
- 0
Hej ja polecam Ci Karpacz. Nie jest tak zapchany przez turystów a jest tam mnóstwo pięknych obiektów do odkrycia. Bardzo ładne miasto i nie takie drogie. Nocleg myślę, że znajdziesz tutaj: http://www.enocowanie.net/noclegi,karpacz.html
-
12-08-13, 11:43 #10
- Siła Reputacji
- 0
Ja proponuje do Námestova na Słowacji nad jezioro. Byłam, polecam.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki