Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36
Temat: Meble przez internet
-
03-07-13, 21:28 #1marysiaGość
Meble przez internet
Zamawialiście? Ja coraz bardziej się ku temu skłaniam. Znalazłam fajny sklep, ale jednak trochę się jeszcze waham. Z drugiej strony zamawiałam już ciuchy, kosmetyki i jedzenie, więc może teraz czas na meble? Sama nie wiem.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 16-03-15 o 21:35
-
24-08-13, 13:01 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Meble przez internet
Jasne, że zamawiałem. Naprawdę warto. I nie ma się czego obawiać. Szczególnie polecam sklep: (spam). Częste promocje tym bardziej zachęcają. i nie tylko. To prawdziwi zawodowcy. Pełna profeska. Po zamówieniu, gdy coś nie będzie pasować to zawsze można mebel odesłać.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 16-03-15 o 21:36
-
29-08-13, 14:23 #3
- Mieszka w
- Lublin
- Siła Reputacji
- 0
Meble ostatnio kupuję tylko przez internet. Sklepy internetowe oczywiście też przeglądam, jednak myślę że największy wybór jest jednak na allegro. Teraz praktycznie każdy sklep internetowy wystawia swoje produkty na aukcjach. A sklepy stacjonarne? Służą już chyba tylko do podotykania i zobaczenia "na żywo" przedmiotu który zamówimy przez internet
-
20-09-13, 09:39 #4
- Siła Reputacji
- 0
Dobrze jest zobaczyć meble na żywo, zanim zamówimy je przez internet. Meble do łazienki i kuchni zamawiałam u stolarza, natomiast zestaw mebli do pokoju dzieci przez internet (po wcześniejszym obejrzeniu w sklepie stacjonarnym). Nawet razem z kosztem transportu wyszło o wiele taniej niż zamawianie tych samych mebli w sklepie obok domu.
-
20-09-13, 09:45 #5
- Mieszka w
- Tychy
- Siła Reputacji
- 0
-
01-10-13, 14:35 #6polaGość
-
29-10-13, 13:03 #7
- Mieszka w
- Toruń
- Siła Reputacji
- 0
Jeśli chodzi o meble to ja osobiście też nie mam przekonania do zamówienia przez internet. Jeśli chodzi o rtv i agd to po oględzinach w saturnie, media kupuje zawszę na rtvagd, jeśli chodzi o ubrania to też często oglądam (szczególnie buty) w firmowych sklepach i zamawiam przez www.allegro.pl i chyba coraz więcej ludzi tak robi. Dobrze ktoś napisał, że sklepy stacjonarne to raczej już służą jako wystawy. Za parę lat zakupy spożywcze też będziemy robić przez internet takie życie.
-
27-11-13, 11:57 #8aga_gagaGość
nie ma się czego bać przy zamawianiu mebli przez internet, sama tak wyposażyłam połowę mieszkania, zresztą wiem, że szkoła mojego dziecka również korzystała z tego sposobu zamawiania mebli, to była z tego co pamiętam firma Akma, więc jeśli tak poważne instytucje nie mają przed tym oporów to nie ma powodu do obaw myślę
-
05-12-13, 15:09 #9
- Siła Reputacji
- 0
-
12-12-13, 09:06 #10
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki