Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107
-
27-10-13, 20:00 #1
- Mieszka w
- Toruń
- Siła Reputacji
- 0
Egzotyczne wakacje, co polecacie
Jakie egzotyczne miejsca na świecie polecacie na wakacje ? Osobiście polecam Egipt i Turcję. Trochę zawiodła mnie Tunezja oraz Rodos.
-
15-11-13, 16:47 #2MisiaGość
Odp: Egzotyczne wakacje, co polecacie
Ja polecam Egipt. Byliśmy tam w zeszłe wakacje i naprawdę nam się podobało. Hotel ok, plaża też, w sumie wszystko było w jak najlepszym porządku
Ostatnio edytowane przez wolf ; 27-02-15 o 13:30 Powód: spam
-
19-11-13, 12:05 #3
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
bylam dwa razy w Egipcie i bardzo polecam
Chcialabym jeszcze na wyspy Kanaryjskie, ale moze w przyszłym roku
-
21-11-13, 09:54 #4aga_gagaGość
moim marzeniem jest wyjazd do Japonii... bardzo interesujący kraj, chciała bym go zobaczyć na własne oczy
-
21-11-13, 11:42 #5MiroGość
Tylko kasa potrzebna, u mnie Japonia jest też w programie podróży po innych kulturach cywilizacyjnych, trzymam kciuki za powodzenie.
-
21-11-13, 12:16 #6
- Siła Reputacji
- 0
Mnie się za to marzy podróż do Korei Południowej. Dla nas Japonia czy Korea Płd, to naprawdę egzotyczne miejsca. Nie pozostaje nam nic innego, jak zbierać kasę
A z tych bliższych, egzotycznych miejsc to polecam Maroko. Kompletnie inna kultura.
-
03-12-13, 15:10 #7extreeeemonGość
Z tego co mi wiadomo, mało osób z Polski wybiera się na Wyspy Zielonego Przylądka. Mało popularne u nas miejsce. Nie jest ekstremalnie oddalone od naszego kontynentu, ale spotkamy tam zupełnie inny krajobraz - wulkaniczny. Jakiś czas temu miałem okazję odwiedzić Cabo Verde i mogę każdemu podróżnikowi to miejsce polecić.
-
11-12-13, 20:47 #8
- Siła Reputacji
- 0
Ja polecam Chiny.
-
13-12-13, 14:04 #9
- Siła Reputacji
- 0
Ja lubię Azję. Może Tajlandia (dość popularny ostatnio kierunek) + Kamboża (głównie ze względu na kompleks świątyń Angkor). Jeśli ma być bliżej, to może Maroko (świetne kurorty, dużo zabytków, góry, pustynia, ocean, ...)?
-
04-01-14, 21:37 #10
- Siła Reputacji
- 0
Na egzotyczne wakacje polecam Maroko. Kraj w który nie jest jeszcze tak bardzo nastawiony na komercje jak Egipt.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki