Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25
Temat: Gdzie kupujecie buty?
-
10-12-16, 00:33 #21
-
06-02-18, 12:59 #22
- Siła Reputacji
- 0
-
27-06-18, 11:51 #23
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Gdzie kupujecie buty?
Internet głównie, ale po uprzednim sprawdzeniu butów na własnej skórze. W Katowicach jest w sumie taki jeden sklep, gdzie czasami zaglądam przed promocjami i wtedy kupuję na ich stornie internetowej. Ogólnie dosyć sceptycznie do tego podchodzę, w sensie zakupów online, ale chcę zaoszczędzić. Przy jakichś większych obniżkach cenowych w sklepach stacjonarnych jest najczęściej zbyt wiele osób, a ja niezbyt przepadam za ściskiem. Stąd takie rozwiązanie. Ogólnie mogę polecić ten sklep jeśli ktoś jest z okolicy i szuka czegoś wygodnego i na sportowo. Nike, Etnies, Dc buty tych marek możecie tam znaleźć.
W SilesiaCity Center znajduje się ich sklepik i noszą nazwę kosmossklep. Całkiem spory asortyment na sklepie jest dostępny, chyba nawet więcej rzeczy niż w ich stacjonarce.
-
08-05-20, 14:55 #24
- Siła Reputacji
- 0
-
02-12-20, 17:28 #25
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Gdzie kupujecie buty?
Zważywszy na porę roku rozglądałam się ostatnio za wygodnymi i eleganckimi kozakami. W końcu trafiłam na sklep internetowy https://jebut.pl/Kozaki-c84. Kupiłam tam idealne obuwie na chłodne dni, z którego jestem bardzo zadowolona.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki