Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
-
24-07-05, 15:11 #1
- Siła Reputacji
- 0
Mam dość Microsoftu, przechodze na Linuxa
Po kilku wysypkach systemu i zmianie sprztu (pami, kart graficzna i dwikowa) system stwierdzi, e za czsto by ju aktywowany i kae poda nowy numer licencji. No to ja sie zapytam, jakim prawem, Windows'a XP HE, ktrego kupiem za wasne ciko wypracowane pienidze nie moge zainstalowa tyle razy ile mi sie podoba. Jak mam ochote to moge codziennie robi format i stawia Winde na nowo a microsoftowi nic do tego, wakacje s bd chcia to postawie go 4 razy dzinnie, mj system, moje pienidze, moja sprawa. Ile mona tuc producentom do gowy, e na "zabezpieczeniach" antypirackch traci zwykle tylko uczciwy uytkownik bo to on musi sie z tym pi***y, pirata takie rzeczy nie obchodz, wgrywa cracka i moe sie wy***ra na cay Microsoft, po mojemu co tu jest chore. Oczywicie moge zadzwoni do MS ale nie po to kupowaem orygina, eby teraz podczas rozmowy tumaczy si jak pospolity zodziej dlaczego to tak czsto instaluje Winde i czy aby napewno jestem jedynym uytkownikiem tej kopii, paranoja.
Co mi po adnej nalepce na komputerze, kolorowej licencji i pytce z bajeranckimi hologramami jeli nic nie moge z tym zrobi, szkoda gada.
Oczywicie wiem jaki vxd podmieni, wiem jak sie posugiwa DLL'ami tylko czy o to chodzi, chyba jednak nie.
-
24-07-05, 18:29 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
24-07-05, 23:52 #3
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)