Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
Temat: Eko sklepy
-
25-02-15, 15:41 #11
Odp: Eko sklepy
Coraz więcej jest tych eko sklepów. Niestety w części z nich ceny są trochę wygórowane. Wprowadziłam kilka produktów do swojej diety, ale ogólnie zbudowanie całej pełnej diety z eko-produktów, to by było zabójstwo dla mojego portfela.
-
21-04-15, 02:02 #12
- Siła Reputacji
- 0
ja eko zakupy robię u siebie na bazarku
-
16-05-15, 17:43 #13
- Siła Reputacji
- 0
Po jedzeniu proszę nie zapomnieć umyć zębów
A do tego można wykorzystać ekologiczne szczoteczki do mycia zębów wykonane z bambusa
To nowe konto na tym forum więc bezpośredniego linka wkleić nie mogę ale jak sobie przekopiujesz to też nic się chyba nie stanie.
ecobamboo.pl
Dobrze wiedzieć że coś takiego istnieje
-
30-11-15, 09:03 #14MiarnsGość
w poznaniu przy rynku jezyckim jest fajny sklepik ale okropnie drogo... Tak wiec zostaje sprawdzone stoisko na targu warzywniczym. Tak od lat kupuję i jest lepsza jakośc/ cena niż te eko eklepy, które niestety do końca eko nie są...
-
11-03-16, 12:34 #15ZarthunGość
Nie kupuje zbyt często eko żywności ze względu na jej ogromną cenę. W lidlu jest dość tanio, ale i tak trzeba zapłacić 2x drożej.
-
07-04-16, 18:54 #16AjlarGość
Ja ostatnio przy okazji szukania wyciskarki do soków znalazłam w sieci fajny sklep (nieopłacona i nieoznaczona reklama) . Mają tam dużo fajnych produktów np. kosmetyki eko a nawet środki czystości w wersji eko. Nawet nie wiedziałam, że są takie
Ostatnio edytowane przez wolf ; 07-04-16 o 19:36 Powód: (nieopłacona i nieoznaczona reklama)
-
07-04-21, 17:54 #17
- Siła Reputacji
- 0
podbijam temat bo mnie interesuje
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki