Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44
  1. #21
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    490
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Wiesz... jak się nic nie zacznie sypać...
    Zobacz po ponownym uruchomieniu czy wszystko się uruchamia normalnie, czy programy działają tak jak działały... mi się jeszcze nie zdarzyło zeby Adware usunął coś co by sprawiło, że system się sypnął, bo to bardzo dobry program... także... spokojnej nocy, bez nerwów

  2. #22
    Obserwator
    Dołączył
    February 05
    Postów
    77
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Ja po takiej czyszczącej akcji (jeśli coś się znajdzie) robię restart komputera i później już wszystko działa właściwie.

  3. #23
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    24
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    wszystko dziala chodzi tylko o to ze moj problem z grafika nie minal :/ nie wiem juz co mam robic mecze sie z tym chyba rok... mysle ze moja teoria o zepsutej karcie wydaje sie tu najbardziej prawdopodobna

  4. #24
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    490
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Wiesz a sprawdz w czasie tego grania jak się pokażą te paski czy karta się nie przegrzewa... jeśli nie można jeszcze spróbować z nową instalacją systemu i najnowszymi sterownikami... jeśli wtedy będzie jeszcze coś nie tak, to faktycznie chyba karta...

  5. #25
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    24
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    system i sterowniki byly przeinstalowywane wiele razy a karta nie przegrzewa sie napewno poniewaz kiedy wracam po np 2 tygodniach niobecnosci i wlaczam kompa i zaczynam w cos grac jest tak samo - pochodzi w miare normalnie przed kilka-kilkanascie minut a pozniej znow to samo :/ nie pozostaje mi chyba nic innego jak pozyczenie i przetestowanie jakiejs innej karty o ile ktos mi pozyczy... no coz ja sie zwijam spac dzieki za pomoc kolorowych snow

  6. #26
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    490
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Jak podskoczysz z kompem do Tychów nie ma problemu... A jeśli chodzi o przegrzanie karty bardziej chodziło mi o to czy w czasie uzytkowania się nie przegrzewa.. sprawdz np. przy rozkręconym kompie i lekkim przeciągu czy dzieje się tak samo... a jeśli tak to dotknij delikatnie płytkę grafiki czy przypadkiem nie jest za ciepła...

  7. #27
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    24
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    on jest prawie ciagle rozkrecony ;] zreszta tak jak mowilem zaraz bo wlaczeniu z dlugiego niechodzenia kompa dzieje sie tak samo wiec moim zdaniem przegrzewanie absolutnie odpada poza tym dzieja sie jeszcze inne niewyjasione rzeczy jak np latajace kropki przypominajace male dizurki w teksturach albo jakies dziwne kolory modeli ale to juz nie tak uciazliwe

    ten problem jest raczej trudny do zrozumienia bez zaobserwowania go jak zreszta wieksc moich problemow ;] moze gdybys dokladnie widzial co sie dzieje jakos bys mi doradzil... jedyne co moge zrobic to zamiescic kilka screenow z gry podczas dziania sie tych rzeczy

  8. #28
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    490
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Hm... no dziwne... no to zapraszam na Tyskie do stolicy motoryzacji (Fabryka Fiat'a)
    ______________________
    Wysany 11 Sie 2005 - 0:10
    Post scalony autoamtycznie - edytuj swoje posty - opcja zmie

    To zmieszczaj, zobaczymy obadamy... ale piwko te mona wypi

  9. #29
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    24
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    znasz jakis adres dgzie mozna szybko ftp zalozyc?

  10. #30
    Obserwator
    Dołączył
    July 05
    Postów
    490
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Jak chcesz wyślij na mój ftp

    host: morfi.myftp.org

    user: di

    pasword: rss
    ______________________
    Wysłany 11 Sie 2005 - 0:27
    Post scalony autoamtycznie - edytuj swoje posty - opcja zmień

    O joj jo...

    Nie zaciekawie to wygląda... masz sterowniki uaktualnione ??
    A powiedz jaką masz kartę graficzną ?? Dokładny model

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 07-07-09, 13:01
  2. Problem z grafiką
    By kludka1 in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 31-01-07, 18:45
  3. Grafika w Turbo Pascal' u :):):)
    By Anonymous in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22-01-05, 11:25

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer