Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
-
24-04-14, 18:09 #11MiroGość
-
25-04-14, 10:57 #12
- Siła Reputacji
- 0
-
29-04-14, 13:47 #13aga_gagaGość
-
20-10-20, 13:05 #14
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Silnik bierze olej - co zrobić?
Jeśli silnik bierze olej to znaczy że masz kiepskiej jakości olej wlany. pewnie jakiś hipermarketowy polecany i wszędzie reklamowany co ma słabe parametry. U mnie tak było. Teraz używam lepszego markowego oleju syntetycznego hyundai xteer i problem ustał
-
19-08-21, 11:19 #15
- Siła Reputacji
- 0
Trzeba pojechać do mechanika, nie ma innej opcji. Ja niedawno sam byłem w warsztacie samochodowym, w KODO Autoserwis https://www.kodo-autoserwis.pl/ofert...nika-pojazdowa w miejscowości Dołuje (ok. 10km od Szczecina). Tam miałem naprawiany układ hamulcowy, wymieniane klocki, itp. Mechaników mają kompetentnych i uczciwych, zrobili mi jeszcze przegląd, ale cała reszta działała bez zarzutu. Usługi wykonują terminowo i w dobrych cenach, polecam ich serdecznie.
-
16-04-22, 16:18 #16
- Siła Reputacji
- 0
Jeśli szukacie miejsca gdzie wasz samochód przejdzie sprawdzenie stanu technicznego ja polecam stacja kontroli pojazdów wrocław to stacja we Wrocławiu. Tam pracują najlepsi fachowcy. Dokładnie sprawdzą wam samochód i powiedzą co jest przyczyną jakiś błędów.
-
09-06-22, 11:39 #17
- Siła Reputacji
- 0
Przyznam szczerze, że chociaż poruszanie się samochodem sprawia mi dużo przyjemności, to jeśli dochodzi do jakiejkolwiek awarii, kompletnie nie mam do tego głowy. Tym bardziej doceniam profesjonalną obsługę w Bosch Car Serwis. Niezależnie czy doszło do znacznej usterki, czy po prostu konieczna jest okresowa wymiana klocków hamulcowych https://www.boschcarservice.com/pl/p.../brake-repair/ Na nich zawsze można liczyć
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki